Quantcast

„Maximai“ paskelbus juokingai mažas kainas, pirkėjai plūstelėjo į parduotuves: prekes šluote šluoja

  • Teksto dydis:

Lietuviškam prekybos tinklui „Maxima“ rugsėjo pradžioje paskelbus „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymą, šalies gyventojai suplūdo į parduotuves. Skaičiuojama, kad juokingai mažų kainų prekių per pirmąją savaitę buvo parduota nuo kelių iki keliasdešimt kartų daugiau nei įprastai. Lietuviai į prekių krepšelius dažniausiai dėjo žinomų prekės ženklų majonezą, kečupą, traškučius bei gėrimus.

„Pirkėjai jau spėjo įvertinti prieš beveik dvi savaites startavusį išskirtinį mūsų pasiūlymą „Anekdotas, o ne kaina“, kurio metu „Maxima“ parduotuvių lentynose gausu itin mažos kainos prekių. Šiuo laikotarpiu klientai kur kas pigiau nei įprastai gali įsigyti tokių populiarių užsienio prekės ženklų kaip „Heinz“, „Hellmann‘s“, „Pellini“ ar „Coca Cola“ produktų, o taip pat ir jau pamėgtų lietuviškų – mineralinio vandens „Vytautas“ ar „Biovela“ mėsos gaminių. Dėl to šie produktai už tikrai juokingą kainą gali atsidurti kone kiekvieno kliento prekių krepšelyje“, – sakė Marius Tilmantas, prekybos tinklo „Maxima“ Pirkimų departamento direktorius.

„Vytauto“ vonios ir majonezo atsargos Kalėdoms

Pasak M. Tilmanto, per pirmąją tokio pasiūlymo savaitę jau spėjo išryškėti pagrindiniai pirkėjų favoritai – jais tapo gėrimai „Vytautas“ ir „Coca Cola“, majonezas „Hellmann‘s“, kečupas „Heinz“ bei „Lay‘s“ bulvių traškučiai.

„Maximos“ pardavimų rezultatai leidžia suprasti, kad šie produktai yra tikrai aktualūs pirkėjams. Keliais ar net keliasdešimt kartų išaugę pardavimai rodo, kad prekes už itin žemą kainą galimai įsigijo ir tie klientai, kurie įprastai sau to padaryti neleidžia. Kadangi nemaža dalis produktų, patenkančių į kategoriją „Anekdotas, o ne kaina“, yra ilgesnio galiojimo laiko, pirkėjai jų įsigyja didesnius kiekius ir taip sutaupo dar ženkliau“, – sakė M. Tilmantas.

Prekybos tinklo duomenimis, vandens „Vytautas“ nuo rugsėjo 5 d. buvo nupirkta 9,4 karto daugiau nei įprastai, o vaisvandenių „Coca Cola“ 9,1 karto daugiau. Dar įspūdingesnis skirtumas fiksuotas majonezo „Hellmann‘s“ ir kečupo „Heinz“ pardavimuose – majonezo parduota 46,8 karto daugiau, o štai kečupo 27,1 karto daugiau. Bulvių traškučių „Lay‘s“ pirkėjai įsigijo 12,5 karto daugiau nei įprastai.

„Anekdotas, o ne kaina“ metu pirkėjai gerokai pigiau gali įsigyti ir mėsos bei duonos gaminių, makaronų, kavos ar kūdikių sauskelnių. Daugelį prekių klientai įsigyja net 50 proc. mažesne kaina. Planuojama, kad šis pasiūlymas „Maxima“ tinklo pirkėjus džiugins iki spalio 2 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MES

MES portretas
Mėsa kainuoja 3eurus .pamirko mirkale ,užrašo ,kad karšto rūkymo ir kainą pakelia apie 15 eurų..Žadėjo tuos mirkalus uždrausti ,bet tai tik pažadai .Taip tilo ir nutilo .Gal galėtų kas nors pakomentuoti apie tų mirkalų žąlą.

Geroves valstybe

Geroves valstybe portretas
Kiekiai pakuotese mazeja, kokybe prasteja, o kaina dideja:)

Romka

Romka portretas
Siaip tai tiek ir turi kainuot, normali kaina, o ne dirbtinai ispusta
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių