Quantcast

„Maxima“ parduoda keturias saugos bendroves

„Maxima LT“ trims bendrovėms pardavė keturias antrines saugos įmones. Tikimasi, kad šis veiksmas leis efektyvinti saugos sprendimus. Įmonių darbuotojai ir jų darbo sąlygos nekis.

„Ilgametę patirtį turintiems paslaugos teikėjams bus perduota visa reikalinga informacija. Tikimės jų turimos infrastruktūros ir patirties panaudojimo išlaikant senus ir diegiant naujus saugos sprendimus“, – sako „Maximos“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė.

Uždarąsias akcines bendroves „Akonkagva“ ir „Eigeris“ įsigijo apsaugos ir inkasavimo paslaugas teikianti „Eurocash1“, bendrovę „Kametas“ įsigijo „Grifs AG“, įmonę „Loganas“ įsigijo „Ekskomisarų biuras“. Sandoriai bus užbaigti gavus reikiamus valstybinių institucijų leidimus.

2017 m., siekiant išgryninti ir susitelkti į pagrindinę bendrovės „Maxima LT“ veiklą, mažmeninę prekybą, nuo įmonės buvo atskirtos ir įsteigtos keturios uždarosios akcinės bendrovės. Šios įmonės, suskirstytos pagal regionus, teikė saugos paslaugas visiems bendrovės „Maxima LT“ padaliniams.

„Visoje Lietuvoje turime apie pustrečio šimto parduotuvių, logistikos centrus, administracinį biurą. Visiems šiems padaliniams minėtosios bendrovės ir toliau teiks saugos paslaugas, jose dirbs tie patys žmonės pagal dabar galiojančias darbo sutartis ir socialines garantijas. Su naujais partneriais bus pasirašomos ilgalaikės bendradarbiavimo sutartys“, – sako J. Bivainytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių