Quantcast

„Maxima“ nuo COVID-19 pasiskiepijusiems darbuotojams dalys dovanų kuponus

  • Teksto dydis:

Savivaldybėms pradedant kviesti prekybos sektoriaus darbuotojus skiepytis nuo COVID-19, lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ pasiskiepijusiems savo darbuotojams suteiks 10 eurų vertės „Eurovaistinės“ dovanų kuponus. Pasak prekybos tinklo generalinės direktorės Jolantos Bivainytės, „Maxima“ pasisako už darbuotojų teisę rinktis, o šis sprendimas buvo priimtas suprantant skiepų svarbą visuomenės ir darbuotojų saugumui užtikrinti.

Šiuo metu prekybos tinkle dirba apie 13 tūkst. darbuotojų. „Maxima“, palaikydama kiekvieno darbuotojo teisę rinktis, nusprendė atsidėkoti darbuotojams už sąmoningą ir visuomenei naudingą sprendimą skiepytis, suteikiant simbolinius 10 eurų vertės „Eurovaistinės“ dovanų kuponus. Šie galės būti išleisti ne tik sveikatos, grožio prekėms įsigyti, bet ir „Eurovaistinėje“ teikiamoms paslaugoms, tokioms kaip skiepai nuo erkinio encefalito, gripo. Dovanos kuponu galės pasinaudoti nebūtinai „Maximos“ darbuotojai, bet ir jų šeimos nariai.

„Gerbiame ir gerbsime kiekvieno „Maximos“ darbuotojo teisę rinktis. Vis dėlto suprantame, kad skiepijimo procesas yra svarbus ne tik mūsų darbuotojų, bet ir visos visuomenės saugumui užtikrinti. Tikiu, kad paskata pasiskiepyti padės užtikrinti saugumą mūsų parduotuvėse. O tai yra mūsų svarbiausias prioritetas“, – sako J.Bivainytė.

Gerbiame ir gerbsime kiekvieno „Maximos“ darbuotojo teisę rinktis.

Kovo mėnesį bendrovė dar labiau sustiprino COVID-19 prevenciją ir siekdama užkardyti koronaviruso plitimo rizikas pradėjo reguliarius prevencinius darbuotojų tikrinimus greitaisiais COVID-19 antigenų testais. Kas 7–8 dienas testuojama apie 190 logistikos padalinio ir naujai atidaromos parduotuvės darbuotojų, vėliau įtraukiant ir kitas tikslines darbuotojų grupes. Greitajam darbuotojų testavimui „Maximai“ kas mėnesį bus skiriama apie 10 tūkst. eurų.

J.Bivainytė pabrėžia, kad koronaviruso grėsmių suvaldymas reikalauja užkardyti visas kylančias rizikas. Prevencinis darbuotojų nuo COVID-19 testavimas yra pasiteisinusi praktika. Iki šiol prevenciškai „Maximos“ darbuotojų testavimas PGR tyrimais buvo atliekamas tik tuose padaliniuose, kur užfiksuojama pasikartojančių užsikrėtimo COVID-19 atvejų, o dabar bus vykdomas reguliarus greitasis tikslinių darbuotojų grupių testavimas.

„Skiriame ypač daug dėmesio mūsų komandos sveikatai ir saugumui šiuo sudėtingu COVID-19 pandemijos laikotarpiu. Tik tinkamai apsaugodami savo darbuotojus nuo koronaviruso užsikrėtimo rizikos galime tikėtis sklandžios veiklos užtikrinimo“, – priduria J.Bivainytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikrai o bože moj

Tikrai o bože moj portretas
Net sunku skaityti ir aptarinėti tokias maximos iniciatyvas. Tiesiog pasityčiojimas. Koronos juk prekybos centruose nėra. Apyvarta milijoninine, bet darbuotojai tie patys, tiek pat apsaugos darbuotojų. Nėra galimybės kontroliuoti atstumus. Jei koronos prekybos centruose nėra, tai kam jiem skiepai. O 10 eurų ir dar paaukoti eurovaistinei tiesiog apgailėtina.

NesukGalvos

NesukGalvos portretas
Man davė vieną vąkar sakė saugok kūrvą tu

Kam

Kam portretas
O boze moj.. vaistines dovanu cekis uz 10€. Negeda jums maximistai apie tai dar skelbti??? Ka galima vaistinej isigyt uz 10€? Ir kam vaistines dovanu cekis,jei nuo kovido pasiskiepije? Juk lietuvoje daugiau be kovido kitos ligos neegzistuoja tai ir nereik vaistu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių