Quantcast

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentas traukiasi iš pareigų

  • Teksto dydis:

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos (LPPARA) prezidentas Rimas Varkulevičius priėmė sprendimą atsistatydinti iš pareigų. Nuo liepos 25 d. laikinai LPPARA prezidento pareigas eis viceprezidentas – Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Gailiūnas.

R. Varkulevičius sprendimą trauktis iš pareigų priėmė dėl asmeninių priežasčių ir išaugusių įsipareigojimų naujose veiklose, nurodoma LPPARA pranešime.

„Esame kelių neeilinių globalių iššūkių liudininkai. Šiuo metu šalies verslas išgyvena nelengvą laikotarpį, tad kartu su tūkstančiais įmonių ir ekspertų ieškoma ilgalaikių, konkurencingumą didinančių sprendimų. Suprantu, kad šiuo periodu rūmams bei rūmų pozicijai stiprinti būtina skirti daugiau laiko ir jėgų. Dėkoju visiems bendraminčiams už sklandų ir rezultatyvų bendradarbiavimą“, – sako R. Varkulevičius.

R. Varkulevičius LPPARA prezidentu tapo 2019 m. rudenį. Didžiąją dalį laiko šiose pareigose R. Varkulevičius skyrė verslui telkti ir stiprinti pandemijos iššūkių akivaizdoje, ieškant kryptingų sprendimų jiems suvaldyti ir įveikti, didinti šalies ir jos verslo konkurencingumą švietimo, talentų pritraukimo, teisinio reguliavimo bei kitose srityse.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija (LPPARA) yra 1996 m. įsteigta nevyriausybinė ne pelno organizacija, vienijanti ir atstovaujanti penkiems regioniniams prekybos, pramonės ir amatų rūmams Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje bei daugiau kaip 2000 jų narių.

Pagrindinis LPPARA tikslas yra verslo interesų atstovavimas, gerinant aplinką verslo plėtrai, eksportui, investicijoms ir visuomenės gerovei. LPPARA teikia pasiūlymus verslo aplinkos gerinimo klausimais, konsoliduotą poziciją teisėkūroje, vertina valdžios sprendimus, kuria darbo grupes ir aktyviai dalyvauja jų veikloje, apvalaus stalo diskusijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
cenzura d irba is ijuosus ir dangsto euroglobalistus kuriems jau laikas butu /poilsio/ iki GG to pat ir vasalams===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių