Quantcast

Lietuvos paštas: dėl prastų oro sąlygų, sergamumo koronavirusu galimi paslaugų vėlavimai

  • Teksto dydis:

Dėl prastų oro sąlygų, sergamumo koronavirusu galimi prenumeratų ar siuntų pristatymo vėlavimai, antradienį pranešė Lietuvos paštas.

„Oro sąlygos šiomis dienomis kelia iššūkių mūsų veikloje. Tai ypač aktualu kaimiškose teritorijose, kur mūsų klientus aptarnauja automobilius vairuojantys laiškininkai. Jiems darbą pradedant anksti ryte, rajoniniai ar savivaldybių vietinės reikšmės keliai dar būna nenuvalyti“, – cituojama Lietuvos pašto klientų patirčių valdymo departamento vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

„Šiuo metu prenumeratos pristatymas yra mūsų prioritetas, darome viską, kad leidinius pristatytume jų išleidimo dieną, tačiau gali pasitaikyti atvejų, kai spauda gavėjus pasieks kiek vėliau nei įprasta ar kitą dieną“, – pridūrė ji.

Įmonės atstovės teigimu, papildomų sunkumų kelia ir pandeminė situacija – išaugus bendrai koronaviruso atvejų statistikai šalyje, sergančiųjų bei izoliuojamųjų daugėja ir Lietuvos pašto darbuotojų gretose.

Pasak jos, šiuo metu tokių darbuotojų yra beveik 300, o tai 7 proc. įmonės personalo.

„Atsižvelgdami į situaciją darome viską, kad užtikrintume sklandų paslaugų teikimą – keičiame darbo grafikus, ieškome naujų darbuotojų, darbuotojai pavaduoja vieni kitus, tačiau nepaisant šių pastangų, galimi laikini kai kurių pašto paslaugų vėlavimai“, – teigė D. Žebrauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Betvarkė tam pašte, geriau nesinaudoti jo paslaugomis. Juo labiau, kad yra alternatyvų.

Sergejus

Sergejus portretas
Issiunciau dovanas dezuteje is Sank-Peterburgo i Kauna gruodzio 15. Sausio 3 praejus patikrinimus Rusijos muitineje, dezute buvo Lietuvoje. Sausio 15 gavejas buvo informuotas apie siunta ir buvo paprasytas uzpildyti deklaracija. Teko siusti gavejui sarasa deklaruotos siuntos. Deklaruota. Ir vis dar neatiduoda siuntos o jau vasario 1. Nors paste ir sake siunta turime reikia tik deklaruoti. Stai jum ir Europos standartu laisvas demokratinis pastas. Toks Lietuvos pasto elgesis sukelia tik pasislykstejima
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių