Quantcast

„Lidl Lietuva“ auga – kviečia prisijungti pardavėjus naujai parduotuvei Ringauduose

  • Teksto dydis:

Penktus metus iš eilės „Top Darbdaviu“ Lietuvoje ir Europoje pripažinta bendrovė „Lidl Lietuva“ ruošiasi naujos parduotuvės Ringauduose atidarymui. Įmonė kviečia prie komandos prisijungti pardavėjus – siūlo didžiausią vidutinį darbo užmokestį tarp penkių didžiausių prekybos centrų šalyje, platų papildomų naudų paketą ir finansinį pastiprinimą „Lidl“ kortelėmis.

Naujoje prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėje Ringauduose, Kauno rajone, bus sukurta daugiau nei 30 naujų darbo vietų. Įmonė jau paskelbė darbuotojų atranką, prie komandos kviečia prisijungti pardavėjus. Į šią darbo poziciją kviečiami kandidatuoti ir studentai, norintys derinti darbą ir studijas.

Prieš pradedant dirbti, darbuotojams bus skiriami iki keturių savaičių trukmės teoriniai ir praktiniai mokymai. Įmonė darbuotojams siūlo konkurencingą atlyginimą, platų naudų paketą, finansinį pastiprinimą ir kitus privalumus.

„Mūsų parduotuvių tinklas sparčiai plečiasi, džiaugiamės, kad nuo šiol dar daugiau žmonių galėsime pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje. Kviečiame naujus darbuotojus prisijungti prie parduotuvės komandos ir augti drauge“, – sakė Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

Norintys prisijungti prie „Lidl Lietuva“ komandos ir dirbti Ringauduose, darbo skelbimą ir nesudėtingą kandidatavimo formą gali rasti čia: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Kaune (Ringauduose). Kilus klausimų dėl atrankos proceso, taip pat galima kreiptis ir telefonu 8 800 800 50.

Įmonė suteikia galimybę į šią poziciją kandidatuoti be gyvenimo aprašymo (CV), užpildžius internetinę formą, su kandidatu bendrovės atstovai susisieks dėl tolimesnių veiksmų.

Sandra Savickienė. „Lidl Lietuva“ nuotr.

Dėmesys darbo užmokesčiui

„Lidl Lietuva“ skiria didžiulį dėmesį visų savo darbuotojų gerovei ir motyvacijai. Įmonė savo darbuotojams siūlo konkurencingą darbo užmokestį. Šių metų kovo mėnesio portalo „Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis „Lidl Lietuva“ darbo užmokestis siekia 1822,19 eurus prieš mokesčius. Tai didžiausias vidutinis atlyginimas tarp penkių didžiųjų mažmeninės prekybos tinklų.

„Manome, kad siekdami suburti motyvuotą komandą, turime pasirūpinti jų finansiniu saugumu. Šiemet į darbo užmokesčių biudžetą investavome papildomai, todėl nuo metų pradžios atlyginimai augo visų parduotuvių ir logistikos centro komandų nariams, o nuo rugsėjo padidės ir administracijos darbuotojams“, – pabrėžė S. Savickienė.

Taip pat padidėjus išlaidoms už komunalines ir kitas paslaugas, visiems savo darbuotojams įmonė skiria ir papildomą finansinį pastiprinimą – „Lidl“ korteles.

Svarbi darbuotojų sveikata

Visiems darbuotojams po bandomojo laikotarpio suteikiamas papildomas privatus sveikatos draudimas. Turėdami šį draudimą, darbuotojai gali padengti gydymo išlaidas poliklinikose ir ligoninėse, įsigyti vaistų, sveikatinimo priemonių (maisto papildų ar vitaminų), gauti kompensaciją už dalį odontologijos ir optikos paslaugų išlaidų. Taip pat rudenį įmonė suteikia galimybę darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų nemokamai pasiskiepyti nuo gripo.

Pasak S. Savickienės, bendrovė ypatingą dėmesį skiria ir emocinei darbuotojų sveikatai. Visi darbuotojai gali nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus.

Taip pat darbuotojai kviečiami pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“ ir gauti nemokamas bei anonimiškas konsultacijas teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Tikrai nepigi pardė . Priedo reikia saugotis , nes pasižiūri į kainą - imsiu , bet pasižiūri pakuotės svori ... Patys ir ėskite.

Nusivyliau ta LYDA

Nusivyliau ta LYDA portretas
Nieko ten gero. Tik pinigai reklamai.

žiauru

žiauru portretas
Lidli parduotuvėse tikriausia parduodama tai ,kas atlieka užsienyje ''Moteriški''rūbai tik mažų išmierų.,Reiktų lidli prekybai paskelbti nuosprendį dėl Žmogaus teisių pažeidimo. Lauksime ,kad lidli ponai susipras.Čia Lietuva.Čia gyvena normalios lietuvės.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių