Quantcast

„Lidl“ didina atlyginimus logistikos sandėlio darbuotojams ir kviečia prisijungti naujus narius

  • Teksto dydis:

Siekdamas būti geriausiu darbdaviu savo darbuotojams, „Lidl Lietuva“ nuo birželio 1-osios didina atlyginimus Kaune įsikūrusio logistikos sandėlio darbuotojams. Logistikos sandėlio darbuotojams atlyginimai didės nuo penkių iki 20 proc. Prekybos tinklas taip pat kviečia naujus darbuotojus prisijungti tiek prie parduotuvių, tiek ir prie logistikos centro komandų.

Nuo vasaros pradžios atlyginimai visiems logistikos centro darbuotojams didės atsižvelgiant į pareigas ir esamą atlyginimo augimo pakopą. Priklausomai nuo to, atlyginimo suma didės nuo penkių iki 20 proc. Didžiausią augimą pajus sandėlio darbuotojai surinkėjai – jų visų algos padidės dešimt, penkiolika ar net 20 proc.

„Nuo pat veiklos Lietuvoje pradžios kėlėme sau tikslą būti geriausiu darbdaviu savo darbuotojams, užtikrinant ne tik geras darbo sąlygas, bet ir tinkamą atlygį. Taip pat nesustojame ir toliau aktyviai plečiamės, o tai reiškia, kad ir nauji darbuotojai visada yra labai laukiami mūsų komandoje. Norėdami ir toliau išlikti patraukliu darbdaviu tiek esamiems, tiek būsimiems darbuotojams, didiname atlyginimus logistikos sandėlio darbuotojams bei džiaugiamės, kad mūsų darbotojų atlyginimai dar labiau išaugs“, – teigė „Lidl Lietuva“ personalo vadovė ir valdybos narė Sandra Savickienė.

„Lidl Lietuva“ nuotr.

„Lidl Lietuva“ taip pat toliau išlieka vienu didžiausių mažmeninės prekybos rinkoje vidutinius atlyginimus mokančių prekybos centrų ir parduotuvių darbuotojams. „Rekvizitai.lt“ kovo mėnesio duomenimis vidutinis atlyginimas siekia 1662,04 euro. Kasmetinis bazinio atlyginimo augimas yra įrašytas į kiekvieno „Lidl“ parduotuvės darbuotojo darbo sutartį. Taip pat visiems „Lidl“ darbuotojams minutės tikslumu apskaičiuojami ir apmokami viršvalandžiai. Tiek parduotuvių, tiek ir logistikos sandėlio darbuotojams yra mokamas ir motyvacinis priedas, kuris siekia 65 eurus.

2020 metais „Lidl“ darbuotojams suteiktų papildomų motyvacinių priedų ir kitų naudų vertė viršijo 2 mln. eurų. Didžiąją dalį šios sumos sudarė motyvaciniai priedai parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams, o likusią sumą – investicijos į papildomą sveikatos draudimą bei išplėstą darbuotojų naudų krepšelį.

„Lidl“ Lietuvoje dirba daugiau nei 2300 žmonių, prekybos tinklas sparčiai plečiasi ir kuria naujas darbo vietas. Šiuo metu prekybos tinklas kviečia naujus darbuotojus prisijungti prie parduotuvių komandų visoje Lietuvoje bei prie logistikos centro komandos Kauno rajone.

„Lidl“ savo darbuotojams taip pat siūlo išskirtinį naudų paketą. Visus darbuotojus, praėjusius bandomąjį laikotarpį, „Lidl“ draudžia papildomu privačiu sveikatos draudimu, šaltojo sezono metu skiepija komandą ir jos narių vaikus iki keturiolikos metų nuo gripo. Visi darbuotojai didžiųjų švenčių proga, kurias praleidžia su artimaisiais, sulaukia dovanėlių.

Šių metų pradžioje „Lidl Lietuvai“ tečią kartą iš eilės buvo suteikti prestižiniai „Top Employer 2021 Lietuva“ ir „Top Employer 2021 Europe“ sertifikatai, skiriami įmonėms už itin geras darbo sąlygas. Įmonės darbo pasiūlymai nuolat atnaujinami bendrovės karjeros portale http://karjera.lidl.lt.

Lietuvoje iš viso veikia 55 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to kazkokiam

to kazkokiam portretas
reikejo pasiust rusiskai menulin

Vitalijus

Vitalijus portretas
Aš noriu dirbti Lidlę passkambikit man +37067557983 čę mono numeris

Ss

Ss portretas
Nuo 5 dides
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių