Quantcast

Kelių direkcijos vadovu paskirtas R. Lipkevičius

Lietuvos automobilių kelių direkcijos vadovo konkursą laimėjęs Administravimo departamento direktorius Remigijus Lipkevičius antradienį pradėjo vadovauti direkcijai. Nuo liepos pradžios iki šiol jis laikinai ėjo šias pareigas.

Gavus teisėsaugos institucijų išvadas, jis į naujas pareigas paskirtas 5 metų kadencijai, pranešė Susisiekimo ministerija.  

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad vienas svarbiausių naujo vadovo tikslų – sėkmingas kelių ūkio valdymo pertvarkos įgyvendinimas ir efektyvus lėšų, skirtų valstybinės reikšmės keliams prižiūrėti ir plėtoti, panaudojimas.

Nuo 1997-ųjų Kelių direkcijoje dirbantis R. Lipkevičius iki šiol yra vadovavęs jos padaliniams, dirbęs direktoriaus pavaduotoju.

Jis pakeitė liepos pradžioje atleistą Vitalijų Andrejevą – šis buvo atleistas po to, kai nesutiko su J. Narkevičiaus sprendimu skirti lėšų trims Trakų ir Šalčininkų rajonų keliams asfaltuoti.

J. Narkevičius ne kartą kritikavo V. Andrejevą už prastai panaudojamas Kelių programos ir Europos Sąjungos lėšas, tuo metu pastarasis tikino, kad 2017-2019 metais panaudota netgi daugiau lėšų nei buvo numatyta.

Kelių direkcija nuo rugsėjo 1-osios pertvarkyta į biudžetinės į valstybės įmonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MUMU

MUMU portretas
Aš norejau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių