Quantcast

„Kautra“ atnaujins dar 28 reisus, „Toks“ – du

  • Teksto dydis:

Siekiant pagerinti būtinąjį keleivinį susisiekimą, bendrovė „Kautra“ nuo trečiadienio atnaujina 28 reisus visoje Lietuvoje. Tuo metu tolimojo keleivinio transporto kompanija („Toks“) nuo balandžio atnaujins du reisus į šiaurės Lietuvą.

Daugiau „Kautros“ autobusų važiuos į Lazdijus, Ukmergę, Anykščius, Kupiškį, Pandėlį, Biržus, Kelmę, Šiaulius, Molėtus, Vilkaviškį, Radviliškį, Raseinius, Jurbarką, Vilnių ir kitus miestus, pranešė įmonė.

„Dalis regionų viso karantino metu neturėjo patogaus ir dažno susisiekimo. Nuo kovo 24 dienos situacija šiuose regionuose keičiasi“, – teigiama pranešime.

Bendras įmonės reisų skaičius sudarys daugiau nei 50 proc. iki karantino buvusios apimties.

„Toks“ suplanavo nuo balandžio atnaujinti reisus  iš Vilniaus į Joniškį bei Skuodą. Pasak įmonės vadovo Arūno Indrašiaus, tuomet įmonė bus atnaujinusi apie 40 proc. tarpmiestinių reisų.

„Šiuo metu laukiame informacijos, kokie ribojimai galios Velykų laikotarpiu ir bendros situacijos dėl karantino. Likę maršrutai bus atidaromi atsižvelgiant į ribojimų atlaisvinimą tarp savivaldybių“, – BNS sakė jis.

Šiuo metu įmonė veža iš Vilniaus į Kybartus, Klaipėdą, Naująją Akmenę, Biržus, Mažeikius, Šakius, Rokiškį, Tauragę, Šilalę bei Palangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių