Quantcast

„Jėgos“ Didžiojo prizo laimėtojas bilietus perka dešimtimis

  • Teksto dydis:

Laimėtas antras šiais metais loterijos „Jėga“ Didysis prizas – 103 218 eurų. Prizas atiteko labai ištikimam loterijos žaidėjui – Jonui (vardas pakeistas – red. past.) iš Vilniaus. Kodėl Jonas ištikimas žaidėjas? Ogi dėl to, kad vienam žaidimui nusiperka 50, 80 ir net 100 bilietų!

„Man labai patinka loterija, žaidžiu ir mėgaujuosi. Yra buvę tokių tiražų, kai turėjau ir 100 bilietų. Gal net dar daugiau. Visada perku daug bilietų, žaidžiu seniai, todėl net nebepamenu, kiek daugiausiai bilietų esu turėjęs. 100 – tikrai“, – nuotaikingai pasakojo Jonas.

„Jėgos“ Didįjį prizą Jonui atnešė jo sugalvota, pastovi laimingų skaičių kombinacija.

„Tokių kombinacijų turiu dar keletą. Ši jau atnešė laimėjimą, netikiu, jog greitu metu iškris tokie patys kamuoliukai, todėl nuo šiol naudosiu papildomas kombinacijas. Jas taip pat esu sugalvojęs jau seniai“, – dalinosi žaidėjas.

Dar įdomiau – tai, kad sėkmę atnešusiam žaidimui Jonas turėjo neįprastai mažai bilietų – 1 įsigijo internetu, o 3 – iš terminalo.

„Neturėjau jokios sėkmės nuojautos, todėl šį kartą įsigijau labai mažai bilietų – tik keturis. Laimėjimą atnešė internetu pirktas bilietas. Ryte prabudau ir pamačiau, kad gavau sveikinimo laišką. Atsidariau laišką ir iš nuostabos pasislėpiau po antklode. Iškišau galvą – žiūriu į telefono ekraną – 103 218 eurų! Labai džiugu!“, – pasakojo laimėtojas.

Jonas balsu juokėsi, kad laimėti buvo pats laikas: „Laukiau šio laimėjimo. Rugpjūtį Didįjį prizą vietoje manęs nukovė žaidėjas iš Palangos, todėl dabar jau tikrai buvo mano eilė.“

Tai – ne pirmas didelis Jono laimėjimas. Prieš keletą metų žaidėjas „Teleloto“ Aukso puodo dalyboms buvo įsigijęs 80 bilietų. Tada laimėjo 25 000 litų – daugiau nei 7400 eurų.

Atvykęs atsiimti „Jėgos“ laimėjimo žaidėjas jau buvo pasiruošęs prasidedančiai savaitei – įsigijęs 10 „Vikinglotto“ bilietų.

„Ar čia, centrinėje loterijos atstovybėje, parduodate bilietus? Stengiuosi jų įsigyti kasdien, įvairiausiose vietose“, – pokalbį baigė Jonas ir eidamas prie „Perlo“ terminalo pridūrė: „Iki pasimatymo! Dar susitiksime!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Viltis -kvailių motina. O žaidžiantiems loterijoje -netgi juos pergimdžiusi. Loterija ,lažybos ,kazino... Tik čia dar ir narkotikas kitiems. Reiškiu gilią užuojautą narkomanų šeimos nariams. Ypatingai vaikams , nes jie neturi galimybės pasirinkti tėvus.

kaunas

kaunas portretas
man irgi taip atrodo, kad daugiau išleido bilietams, nei laimėjo. Ir kokio velnio po tokio laimėjimo vėl remti loterijų organizatorius?

na tai jonas

na tai jonas portretas
pinigų neskaičiuoja. Žaidžia seniai - speju 10 metu , perka po 50 bilietu KASDIEN, nes jega kasdien 50Eu x365d. x10m. gaunasi 182 500 Eurų. Išlošė 102000 ,- beveik dvigubai permoketa. O galejo ir neišlošt.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių