Quantcast

„Jėgos“ 104 400 eurų laimėtojas: vienintelė sėkmės paslaptis – turėti bilietų

  • Teksto dydis:

Vasarą dar ryškesnėmis spalvomis nuspalvino antras šiais metais legendinės loterijos „Jėga“ Didžiojo prizo laimėjimas – 104 415 eurų. Šis laimėjimas atiteko ilgamečiam loterijos gerbėjui Renatui iš Vilniaus, dirbančiam informacinių technologijų srityje.

„Koks geras jausmas – laimėti! O dar ir su savo laimingų skaičių deriniu – išvis netikėta. Laimėjimas buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus!“ – šypsojosi Renatas.

Tik vasarą, per atostogas, loterijos bilietus perkantis vyras pasakojo, kad būtent vasarą jam labiausiai ir sekasi. Daugiausiai laimėjimų atneša bilietai su asmenine laimingų skaičių kombinacija.

„Dažniausiai pats renkuosi laimingus skaičius. Pernai vasarą esu laimėjęs 400 eurų, užpernai – 500 eurų, bet niekada negalvojau, kad galiu laimėti tiek daug pinigų. Tad šis laimėjimas taip labai ir nustebino“, – sakė vyras.

Sėkmingajam žaidimui turėjęs bilietą su trimis skaičių deriniais, vilnietis žiūrėjo „Jėgos“ laidą, kurios metu laimėjo, tačiau tuo metu šalia savęs neturėjo bilieto.

„Juokinga, bet būna ir taip. Žiūrėjau laidą be bilieto, o jį pasitikrinęs negalėjau patikėti. Rodos, pirkdamas bilietus visada žinau, kad gali pasisekti, tačiau laimėjus tokią sumą vis vien buvo labai sunku tuo patikėti“, – pasakojo Renatas.

Rodos, pirkdamas bilietus visada žinau, kad gali pasisekti, tačiau laimėjus tokią sumą vis vien buvo labai sunku tuo patikėti.

Paklausus, ar tiki fortūna ir sėkmės ženklais, vilnietis sakė, jog nelabai: „Man atrodo, kad viskas yra labai paprasta. Loterijoje kažkas turi laimėti, būtent toks yra loterijos principas. Tai reiškia, kad laimi tie, kurie turi bilietų. Tai yra vienintelė sėkmės paslaptis.“

Vyras neskubėjo atsiimti laimėjimo. Prieš atvykdamas į centrinę loterijos būstinę, skyrė sau laiko viską apgalvoti, aptarti ir pasidžiaugti kartu su šeima. Vienas svarbiausių klausimų, dėl kurių Renatas tarėsi su artimaisiais, yra kaip išleisti laimėjimą.

„Suma didelė, todėl jos pakaks daug kam. Susiremontuosime būstą, vėliau – ir sodybą. Taip pat įgyvendinsiu savo ilgametę svajonę ir įsigysiu naują automobilį tiesiai iš automobilių salono“, – džiaugėsi „Jėgos“ Didžiojo prizo laimėtojas.

Mėgstamiausios Renato loterijos nesikeičia jau daugybę metų. Tai – „Jėga“ ir „Kenoloto“. Atsisveikindamas žaidėjas juokėsi, kad šiai vasarai laimėjimų pakaks, o kitą vasarą ir vėl bandys laimėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

q

q portretas
kiek tai bobai metu jau?

#

# portretas
Pamiršo nurodyti kiek tų bilietų reikia nusipirkti kad ta sėkmė aplankytu. Laimė ne bilietuose, o jų kiekyje.... :)

ubagui ir kvailiui tai

ubagui ir kvailiui tai portretas
turbut geriausias pasirinkimas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių