Quantcast

JAV programinės įrangos kūrėja „iTechArt Group“ kuriasi Lietuvoje

  • Teksto dydis:

JAV programinės įrangos kūrimo bendrovė „iTechArt Group“ atidarė biurą Vilniuje, kur jau  dirba 100 darbuotojų, o ateityje jų skaičius turėtų pasiekti kelis šimtus, antradienį pranešė užsienio investicijų skatinimo agentūra „Investuok Lietuvoje“.

„Optimistiškai žvelgiame ir į savo ambicingą augimo planą, kuriame numatyta iki kitų metų pabaigos suburti kelių šimtų programinės įrangos inžinierių komandą“, – pranešime sakė „iTechArt“ generalinis direktorius ir vienas bendrovės įkūrėjų Sergejus Kovalenka.

Bendrovė Lietuvoje ieško programuotojų, duomenų inžinerijos, žmogiškųjų išteklių specialistų ir vadovų.

„Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Elijus Čivilis sako, bendrovės plėtros strategiją šalyje iš dalies lėmė aktyvios Lietuvos pastangos siekiant pritraukti užsienio kapitalą ir specialistus.

„Labai džiaugiamės, kad Lietuvą pasirinko toks svarbus pasaulinis žaidėjas ir kad įmonė stipriai prisidės prie technologijų sektoriaus ekosistemos vystymosi bei plėtros“, – pranešime sakė E. Čivilis. 

Įmonės, kurios pagrindinė būstinė įsikūrusi Niujorke, paslaugos apima tinklalapių ir mobiliųjų aplikacijų kūrimą ir testavimą, su blokų grandinėmis („blockchain“) bei finansinių technologijų („fintech“) technologijomis susijusias konsultacijas.

„iTechArt“ visame pasaulyje turi 20 biurų, kuriuose dirba apie 3,5 tūkst. darbuotojų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kuriasi

Kuriasi portretas
tik apvagiantys pinigus uz ora. O stai pridetine verte kurianciu - nei buvo,nei bus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių