Quantcast

Įspėja: „Atostogos ir informacija“ keliones organizuoja be pažymėjimo

  • Teksto dydis:

Turizmo departamentas informuoja, kad UAB „Atostogos ir informacija” siūlo organizuotas turistines keliones socialiniame tinkle „Facebook“ ir interneto svetainėse www.atostogos.info, www.manoatostogos.com, www.yoursvacations.com, www.mivacaciones.com, neturėdama Turizmo departamento išduoto kelionių organizatoriaus pažymėjimo.

Svetainių www.manoatostogos.com ir www.mivacaciones.com valdytojas yra Liutauras Jonaitis, anksčiau vadovavęs bankrutavusioms kelionių agentūroms UAB „Horizon Travel Worldwide“, UAB „Travel Team“ ir kelionių agentūrai UAB „HotelsNet“, dėl kurios veiklos sulaukus turistų skundų yra pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Atkreipiamas vartotojų dėmesys, kad minėtų svetainių www.yoursvacations.com ir www.mivacaciones.com kontaktiniuose duomenyse yra nurodyti Ispanijos Karalystės adresai ir telefonai, tačiau nepateikiami duomenys apie pačią keliones siūlančią įmonę bei jos turimą pažymėjimą, suteikiantį teisę verstis kelionių organizavimu. Be to, šiuo metu Turizmo departamentas nėra gavęs Ispanijos Karalystėje įsteigtų kelionių organizatorių prašymų dėl laikino kelionių organizavimo paslaugų teikimo Lietuvoje.

Lietuvoje įsteigtų kelionių organizatorių, turinčių galiojantį nustatyta tvarka Turizmo departamento išduotą kelionių organizatoriaus pažymėjimą, sąrašą galite rasti čia.

Kilus klausimams ar abejonėms, rekomenduojama konsultuotis su Turizmo departamento specialistais. Informaciją, kurią reikia žinoti įsigyjant kelionę, galite gauti el. paštu: prieziura@tourism.lt, telefonu Vilniuje 8 706 64 848 arba Turizmo departamento svetainės rubrikoje TURISTUI.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių