Quantcast

Investicijos į „Iki“ parduotuvės Kaune atnaujinimą siekė 1,7 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Penktadienį, liepos 1 d., atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Kaune, adresu Baltijos g. 59-1. Investicijos į šios „Iki“ parduotuvės atnaujinimą siekia daugiau nei 1,7 mln. eurų.

Parduotuvė įrengta pagal naujausius „Iki“ standartus. Pirkėjų patogumui ir maloniai apsipirkimo patirčiai čia išplėsti kai kurie skyriai ir įrengtos savitarnos kasos.

„Siekiame pagerinti savo pirkėjų apsipirkimo patirtį ir suteikti galimybes įsigyti visų būtinų prekių moderniose parduotuvėse arčiau namų. Kruopščiai formuojame ir plečiame „Iki“ asortimentą, kad šviežiausių, aukščiausios kokybės produktų rastų kiekvienas. Taip pat šviežumą vertinantiems ir skubantiems pirkėjams siūlome ir platų jau pagamintų „Iki“ kulinarijos gaminių pasirinkimą“, – sakė prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė Lina Muižienė.

„Iki“ nuotr.

Atnaujintoje „Iki“ parduotuvėje Kaune įrengti erdvūs šviežių vaisių ir daržovių, mėsos, žuvies ant ledo skyriai. Taip pat čia bent 3 kartus per dieną kepama duona ir bandelės. Ši „Iki“ parduotuvė atnaujinta pagal naujausią prekybos tinklo standarto koncepciją, kuri apima prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, naudojamą įrangą. Rekonstruotoje „Iki“ parduotuvėje prekės išdėliotos taip, kad pirkėjai jas rastų kuo lengviau ir paprasčiau, taip gerinant apsipirkimo patirtį.

Mėgstantiems greitą apsipirkimą „Iki“ parduotuvėje Kaune įrengtos net 7 „IKI Bitutė“ kasos, veikia ir 2 paprastos kasos. Lankytojams ši „Iki“ parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

„Iki“ nuotr.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 231 „Iki“ parduotuvė, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas „Iki“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę, paženklintą „Iki“ prekės ženklu. Ji pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. „Iki“ taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet algos darbuotoju

bet algos darbuotoju portretas
juokingos

Alis...

Alis... portretas
švaru-tvarkinga, gera kokybė, platus asortimentas, galima neblogai apsipirkti...

Kaunietis

 Kaunietis portretas
Dziaugsmas jei dirba nors viena kasa... ( kasos pradeda dirbti tik nuo 10 val...kai alkoholiu pradeda prekiauti Breslaujos g ). Senam zmogui sunku susigaudyti savitarnoje ,nes padejeja dirba taip greitai kaip auomatas.kad nespeji isiminti ka jis daro Geriau einu i kita parduotuve,kurioje dirba kasa. Tokiu budu daug prarandama pirkeju. Viskas gerai .....tik prastas aptarnavimas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių