Quantcast

„Iki“ atnaujina lojalumo programą: už apsipirkimus dalins prizus ir skelbs iššūkius

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Iki“ atnaujina lojalumo programą: nuo šiol pirkėjai taupys ne tik naudodamiesi įprastomis nuolaidomis, bet ir žaisdami. Iššūkiuose dalyvaudami programos dalyviai rinks taškus, kuriuos „Taškotekoje“ galės iškeisti į vertingus prizus – nuo bilietų į kiną iki televizoriaus. Pasak Andrejs Dudko, prekybos tinklo rinkodaros vadovo, atnaujinta lojalumo programa bus pirmoji šalyje, kuri dalyviams suteiks progą sukauptus taškus mainyti į ne tik tinklo parduotuvėse esančius prizus.

„Taupymas apsiperkant yra nūdienos realybė – matome, kad žmonės dažnai pagal akcijas ir nuolaidas net planuoja savo pirkinių krepšelius. Norėjome šiam procesui suteikti daugiau žaismingumo ir priminti – apsipirkimas gali būti sklandus ir smagus. Tikime, kad atnaujinta lojalumo programa iš esmės keičia žaidimo taisykles mažmeninėje prekyboje. Su ja pirkėjai ne tik galės įsigyti prekių patrauklesnėmis kainomis, bet ir turės galimybę už sukauptus taškus pasiimti mūsų partnerių įsteigtų prizų, kurie bus naudingi tiek laisvalaikiu, tiek buityje“, – sakė A. Dudko.

Taupymas apsiperkant yra nūdienos realybė – matome, kad žmonės dažnai pagal akcijas ir nuolaidas net planuoja savo pirkinių krepšelius.

Apsipirkimas – žaidžiant ir renkant taškus

Pirkdami parduotuvėse „Iki“ ir pateikę lojalumo kortelę arba programėlę, pirkėjai ir toliau naudosis papildomomis nuolaidomis, o nuo šiol ir automatiškai kaups „Iki“ taškus. Išleidus 1 eurą pirkiniams, suteikiami 5 taškai.

Papildomų taškų galima pelnyti dalyvaujant dienos, savaitės, mėnesio ir metų iššūkiuose. Jie reguliariai keisis – pavyzdžiui, daugiau taškų pelnys tie, kurie apsilankys „Iki“ parduotuvėje tam tikrą kartų kiekį arba įsigis konkrečių prekių.

„Siekiame, kad apsipirkti būtų ir patogu, ir įdomu. Kasdien pasiūlysime vis naujų iššūkių, į kuriuos bus lengva įsitraukti, o juos įvykdę pirkėjai bus apdovanoti papildomais taškais. Pavyzdžiui, vienas iš iššūkių kvies dažniau apsilankyti parduotuvėje. Dažnesnis apsilankymas – tai ne tik šviežesnis maistas pirkėjui ir jo šeimai, bet ir dar daugiau taškų, kurie galės virsti naudingais prizais ir net 50 proc. nuolaida pirkinių krepšeliui“, – sakė A. Dudko.

Kartu su naujais lojalumo programos pokyčiais, bus atnaujinamas ir „Iki“ kortelės dizainas. Tačiau senojo dizaino kortelės veiks ir toliau, tad klientams nereikia jų pasikeisti. Norint dalyvauti iššūkiuose, tereikia parsisiųsti „Iki“ programėlę į išmanųjį įrenginį ar atsinaujinti jau turimą.

„Taškotekoje“ – nuo prekių už 1 ct iki televizorių ir televizorių ir konsolių

Sukauptą „Iki“ taškų likutį pirkėjai gali pasitikrinti pirkimo kvite, mobiliojoje programėlėje, www.iki.lt paskyroje ir savitarnos kasose. Juos bus galima iškeisti į nuolaidą pirkinių krepšeliui, prizus ar žaidimus.

Už sukauptus taškus bus galima gauti iki 99 proc. dydžio nuolaidą pirkinių sumai (1 taškas – 0,01 Eur nuolaida). Juos taip pat galima skirti galimybei įsigyti prekę už 1 ct „Iki“ parduotuvėse. Užtikrinant prekių įvairovę, jų sąrašas bus atnaujinamas kiekvieną savaitę.

Skyrę 100 taškų, pirkėjai programėlėje dalyvaus žaidime „Laimės taškai“ ir pasiims bilietą. Žaisti verta, nes visi bilietai laimingi – dalyviai galės laimėti papildomų taškų, nuolaidų prekėms ir pan.

Tuo tarpu „Taškotekoje“ sukauptus taškus pirkėjai galės keisti į įvairias tinklo partnerių paslaugas ir daiktus, kurių kiekvienas bus įvertintas taškų skaičiumi. Asortimente pirkėjai ras kino bilietus, kuponus automobilių plovimui ar skrydžiui oro balionu. Taip pat buitinės technikos, žaidimų, laisvalaikio prekių – pavyzdžiui, televizorių ar žaidimų konsolę.

Nusprendus taškus skirti prizui, pirkėjui niekuo rūpintis daugiau nereikės – bilietai ar kuponai atkeliaus į el. pašto dėžutę, o daiktai bus pristatyti nurodytu adresu.

Galios ir jau pamėgtos naudos

Lojalumo programos dalyviams be naujų papildomų naudų galios ir jau esančios. Jie ir toliau kiekvieną savaitę galės naudotis daugiau nei 1 000 pasiūlymų su nuolaida „Iki“ parduotuvėse, 5 proc. nuolaida „Iki Gourmet“ prekėms.

Kiekvieną pirmadienį pirkėjai sulaukia asmeninių pasiūlymų su aktualiomis nuolaidomis, o gimtadienio proga gauna nuolaidą visam pirkinių krepšeliui.

Be to, kortelių turėtojams galioja išskirtiniai pasiūlymai ir partnerių nuolaidos – „Gintarinėje vaistinėje“, knygynų tinkle „Vaga“, „Vero Cafe“ kavinėse ir skrydžiams „Orobalionas.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PIRKĖJA

PIRKĖJA  portretas
JAU PIGINTUVAS NEBEVEIKS? KAIP GAILA... TAI BUVO "TOBULAS" ĮRANKIS, NET PAČIOS PARDAVĖJOS SPJAUDĖSI.

senjoras

senjoras portretas
Pastoviai apsiprekinu IKI parduotuvėse, tačiau jokio prizo nesu gavusi. Kažkokia mistika ir tiek.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių