Quantcast

I. Ruginienė – Europos profesinių sąjungų konfederacijos viceprezidentė

  • Teksto dydis:

Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos pirmininkė Inga Ruginienė išrinkta Europos profesinių sąjungų konfederacijos (ETUC) viceprezidente.

Lietuvos atstovas tokį postą Europos profesinių sąjungų judėjime užimą pirmą kartą, pranešė Lietuvos profesinių sąjungų konfederacija.

„Tai simbolizuoja naują kokybinį profesinių sąjungų etapą Lietuvoje – mūsų balsas tarptautinėje erdvėje bus dar labiau girdimas ir, tikėkimės, prives prie daugiau teigiamų pokyčių. ETUC yra stipri organizacija su dideliu įdirbiu socialinėje ir ekonominėje srityse, tad man yra garbė priklausyti jos vadovybės komandai“, – pranešime sakė I. Ruginienė.

Europos profesinių sąjungų konfederacija atstovauja 45 mln. narių iš 93 profesinių sąjungų organizacijų 41 šalyje bei 10 šakinių Europos profesinių sąjungų federacijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hhhh

Hhhh portretas
Pasakysiu kaip būna,nori patekti i seimą,gerai ,mes tave palaikysime.Bet tu turėsi atidirbti.Taip ir su šita.O ką daryti,kaip garbės kažkiek turėti,privilegijų,tai tik kelias to žmogaus prie lovio,bet atidirbti teks.O dar ir pasiruošęs turi būti negražiems komentarams ,kritikai.Man siūlė ī Seimą ,atisakiau,nors tikrai turiu daug žinių visose srityse.Gyvenau ne vienoje salyje ir domejausi mokesčių sistema,verslu,atlyginimais , darbdavių mokėjimų dirbti su savo pavaldiniais ir dar daug kuo.Tai štai, Seime darbas tai ne tik privilegijos ,reikia labai daug ką žinoti ir reikia siekti tai.

Pil.

Pil. portretas
O ką gero padarė ar iškovojo dėl dirbančių žmonių, nieko .Tai tik vietą pragyvenimo sau susikūrė.Tai ką ji kalbėdavo , tą gali padaryti kiekvienas.Tai tik tušti plepalai.Kas pasirupino, kad Lietuvoje atlyginimai būtų žmonių tokie kaip Europoje išsivysčiusiose šalyse..Kas pasirūpino kad dirbančių žmonių mažiausias valandinis minimumas būtų 10 40 centų Niekas,tai bobele kuri tik pliurpe o jos niekas neklausė.Tai kam reikalingas tas postas kuris nieko Lietuvos žmogui neišreikalauja ir negina žmogaus.Tai postas kurias kainuos tiems patiems dirbantiems ir kurių mokesčių sukurta pareigybę, be naudos žmogui.

Stebėtojas

Stebėtojas  portretas
Graži
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių