Quantcast

Į Pasvalį atvyksta „Ačiū“ turas: „Maximos“ pirkėjų lauks staigmenos

  • Teksto dydis:

Po Lietuvą keliaujantis prekybos tinklo „Maxima“ organizuojamas „Ačiū“ turas ateinantį penktadienį, kovo 13 dieną, lankysis Pasvalyje. Čia „Maximos“ vadovai susitiks su vietos gamintojais ir tiekėjais, darbuotojais bei bendruomene. Pasvališkių lauks net 300 kilogramų tortų ir speciali Pasvaliui skirta akcija, kurios metu bus galima įsigyti prekių iš „p“ raidės po 1 eurą. Jomis bus prekiaujama kovo 13-15 dienomis, „Maxima X“ parduotuvėje, adresu Vilniaus g. 48 A.

„Esame lietuviškas prekybos tinklas, kuris užaugo su Nepriklausoma Lietuva ir ją kuriančiais žmonėmis. Visada pirmenybę teikėme savo krašto gamintojams, todėl šiandien galime didžiuotis, kad bendradarbiaujame su beveik 1000 tiekėjų iš visos Lietuvos, tarp kurių – ir Pasvalio krašto gamintojai bei ūkininkai. Itin smagu ir simboliška, kad „Ačiū“ turas į Pasvalį atvyksta tą savaitę, kai bus švenčiamas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmetis. Dėkojame visai Pasvalio bendruomenei, tad kviečiame prisijungti prie „Ačiū“ turo ir pabūti drauge“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ vadovė Kristina Meidė.

Kovo 13-osios rytą Pasvalio rajono savivaldybės meras Gintautas Gegužinskas kartu su K. Meide susitiks su Pasvalio krašto gamintojais ir ūkininkais, kurie tiekia savo produkciją „Maximai“.

Nuo vidurdienio – 12 valandos – „Maxima X“ parduotuvėje, adresu Vilniaus g. 48 A, pasvališkiai bus kviečiami pasivaišinti „Maximos“ meistrų iškeptais tortais ir prasidės speciali „Ačiū“ turui skirta akcija. Šiai išskirtinei akcijai prekės yra parinktos iš „p“ raidės – pagal pirmąją Pasvalio miesto vardo raidę.

Akcinių prekių sąraše: popieriniai rankšluosčiai „Favorit“ už 1 eurą, kilogramas pomidorų už 1 eurą, medaus pyragas (350 g) už 1 eurą, moteriškos pėdkelnės „Incanto“ už 1 eurą, virtos „Samsono“ pieniškos dešrelės (310 g) už 1 eurą.

Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo kovo 13 d. vidurdienio – 12 valandos – iki sekmadienio, kovo 15 d., parduotuvės darbo laiko pabaigos, arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Siekiant, kad akcinių prekių užtektų visiems, turintys „Ačiū“ kortelę galės įsigyti tik tam tikrą kiekį prekių.

2019 metais „Maximos“ pradėtas „Ačiū“ turas aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Telšius, Druskininkus, Palangą, Radviliškį ir Ukmergę, o šiais metais jau pabuvojo Alytuje ir Tauragėje. „Maxima“ ir toliau keliaus po įvairius Lietuvos miestus ir miestelius, kurie išrenkami burtų keliu.

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ sieks aplankyti kuo daugiau šalies savivaldybių ir stiprinti bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais šalies regionuose bei miestelių bendruomenėmis. Įgyvendindama kampanijos „Ačiū, Lietuva“ iniciatyvas, „Maxima“ siekia paskatinti pirkėjus rinktis Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkciją. Ypač – savo regiono gamintojų gaminius, taip prisidedant prie savo krašto ir šalies ekonomikos augimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Neidomu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių