Quantcast

Galimybė susikurti svajonių būstą – prieinama kiekvienam

  • Teksto dydis:

Kiekvienam iš mūsų žodis namai turi savitą reikšmę: vieniems tai – šviesi, didelė, prabangos bei unikalių sprendimų nestokojanti erdvė, kitiems – nedidelis ir jaukus kampelis, kuriame galima ramiai pailsėti nuo kasdienio šurmulio. Kad ir kokie mūsų namai bebūtų, jie turi ypatinga reikšmę kiekvieno iš mūsų kasdienybėje. Todėl, imantis bet kokio naujo projekto, pagrindinis, jau daugiau nei dešimtmetį medinius namus gaminančios ir statančios „Meistro Namų“ komandos tikslas – sukurti ypatingą erdvę, į kurią norisi sugrįžti kasdien.

Patirtis leidžia pasiekti aukščiausių rezultatų

Kurdami savo svajonių namus, kuriuose praleidžiame didžiąją dalį savo laisvo laiko, norime džiaugtis ne tik puikia jų išvaizda, bet ir ilgalaikiškumu bei gerai apgalvotais, komfortišką aplinką užtikrinsiančiais sprendimais. Būtent todėl dar namo projektavimo stadijoje svarbesnė už kainą klientui dažnai tampa darbų atlikimo kokybė bei gerai apgalvotas ir profesionaliai parengtas namo projektas.

Medinių bei rąstinių namų gamyboje ir statybose jau daugiau nei dešimtmetį besispecializuojanti mūsų komanda teigia, jog tam, kad statybų rezultatas iš tiesų džiugintų, ne visada užtenka gerai išmanyti visus techninius statybų niuansus. Siekiant užtikrinti aukščiausią rezultatą ir maksimalų kliento poreikių išpildymą, ne mažiau svarbi ir ilgametė meistrų patirtis, leidžianti išvengti net ir menkiausių, tačiau įtakos galutiniam darbų rezultatui galinčių turėti klaidų.

Mūsų komandą, kurią sudaro daugiau nei šimtas savo sritis puikiai išmanančių specialistų, vienija ne tik bendra aistra statyboms, bet ir bendras tikslas – sukurti svajonių namus kiekvienam savo klientui, todėl kiekvienam projektui ji skiria ypač daug dėmesio. Klientui suteikiama galimybė savo svajonių namą projektuoti kartu su projektavimo komanda arba su savo pasirinktu architektu. Pasak įmonės atstovo, tik tokiu būdu galima gerai suprasti ir iš tiesų įgyvendinti kiekvieno kliento poreikius.

Nuo medinių langų iki ištisus metus gyventi tinkamų namų

Statant gyvenamą namą tenka rūpintis daugeliu dalykų, todėl ypač patogu, kai kiekvienai paslaugai nereikia ieškoti skirtingų meistrų. Siekdami užsitikrinti darbų kokybę, klientai taip pat linkę su įmone bendradarbiauti nuo projekto statybų iki namo įrengimo, meistrams taip pat patikint namo apdailą, stogo dengimą ir apšiltinimą.

Pasak „Meistro Namai“ vadovo, Dariaus Koklevičiaus, ši galimybė leidžia ne tik sumažinti darbų kaštus, bet ir sutaupyti šiek tiek laiko. „Kadangi esame ne tik rangovai, bet ir medinių bei rąstinių namų gamintojai, darbus pradedame vos gavę užsakymą, todėl savo klientams galime garantuoti ypač greitą darbų atlikimą. Dažniausiai ištisus metus gyventi tinkamam mediniam namui mūsų gamykloje pagaminti reikia apie 6 savaičių, o tokį namą pastatyti – iki 2 savaičių. Todėl labai tikėtina, kad užsisakę „Meistro Namų“ pagamintą medinį namą, juo galėsite džiaugtis ir naudotis jau po 2 mėnesių.“

Specializuodamasi būtent medinių namų gamyboje mūsų komanda gali pasiūlyti ne tik platų, įvairaus dydžio – nuo kelių iki kelių šimtų kvadratinių metrų ploto medinių namų asortimentą, bet ir klijuotos medienos langus bei duris, kurie, pagal poreikį, įrengiami kiekvienuose namuose. Galima rinktis tiek iš anksto suprojektuotus namus, tiek individualius namų projektus, kurie konkrečiam sklypui pritaikomi atsižvelgdami į svarbias detales. Individualiai suprojektuotas medinis gyvenamasis namas gali būti bet kokio dydžio, su įvairiais architektūriniais elementais bei pagal kliento poreikius suskirstytomis patalpomis.

Galimybė susikurti savo svajonių būstą

Sunku paneigti, jog gerai suplanuotuose namuose gyventi – gera. Tačiau gana dažnai individualų namo projektą klientai atmeta juo pakankamai nepasidomėję, nes tokiu būdu siekia išvengti galimai išaugsiančių statybos kaštų. Dėl šios priežasties vertėtų žinoti, jog renkantis paslaugas, savo svajonių medinį namą gali turėti kiekvienas.

„Nepaisant to, ar klientas projektuoja namą su mumis nuo nulio, ar pasirenka jau parengtą projektą, tai namo kainai įtakos neturi – iš anksto mūsų parengto namo projekto ir nuo nulio klientui sukurto projekto kaina būna iš esmės tokia pati“, – tvirtina įmonės atstovas.

Pasak komandos, sklype statyti jau parengtą projektą ne visada pavyksta ne tik dėl individualių klientų poreikių, bet ir dėl kitų aplinkybių. Pavyzdžiui, ne visada pavyksta efektyviai išnaudoti sklypo plotą arba jį įgyvendinti tampa gana sunku dėl tam tikro, reglamentuoto atstumo nuo namo iki sklypo ribos, aplink esančių pastatų ar kaimyninio sklypo.

„Meistro Namai“ džiaugiasi, jog net 93 proc. klientų vertina galimybę ir net pageidauja namelių projektus pakeisti pagal savo individualius pageidavimus, nes tai leidžia pasiekti aukščiausių rezultatų ir visapusiškai patenkinti užsakovų lūkesčius. „Galime išpildyti bet kokius nestandartinius projektus – sukurti ypatingą erdvę, į kurią norėsis sugrįžti kasdien“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onutė

Onutė portretas
Nerekomenduoju!!! Aferistai ir melagiai-neturėsite nei daikto,nei pinigų!!!

Anonimas

Anonimas portretas
reklama varo ! uzsakytas straipsnis !

kokybe

kokybe portretas
niekam nepatarciau uzsisakineti tu namu, nes kokybe tikrai nekokia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių