Quantcast

Susisiekimo ministras: stengiamės formuoti nepriklausomą Lietuvos pašto valdybą

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad atleidus Lietuvos pašto valdybą buvo išsyk pradėtas naujų valdybos narių atrankos procesas. Pasak ministro, tai rodo, kad norima ne politizuoti valdybą, o siekti, kad ji atsižvelgtų į žmonių lūkesčius.

„Iš karto neatidėliotinai pradėjome veiksmus, kas reiškia, kad mes ne tik nesiekiame politizavimo, o atvirkščiai – stengiamės formuoti nepriklausomą valdybą, kuri atsižvelgs į žmonių lūkesčius. Stengiamės išsaugoti pastatus, peržiūrėti pašto skyrius“, – žurnalistams po susitikimo su Seimo opozicinėmis frakcijomis sakė J. Narkevičius.

Pasak ministro, naujų valdybos narių pradėta ieškoti kitą dieną, kai buvo atleista ankstesnė įmonės valdyba.

„Mes kiekvieną dieną bendraujame su bankų, kitų institucijų vadovais. Bendraujame ir buvome susitikę su pašto vadovybe. Procesas yra valdomas. Mes esame įvardiję galimas grėsmes, bet turime pasakyti, kad nei pensijų išnešiojimui, nei kažkokiai kitai veiklai tas valdybos formavimo procesas (įtakos neturės – ELTA)“, – sakė ministras.

ELTA primena, kad visuomenėje pasipiktinimo susilaukė ministro sprendimas spalio pabaigoje atleisti Lietuvos pašto valdybą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių