Quantcast

ESO pagrįstai atmetė išmaniųjų skaitiklių pirkimo dalyvio paraišką

Vilniaus apygardos teismas nusprendė, kad „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) išmaniųjų skaitiklių pirkime pagrįstai atmetė vieno iš Tiekėjų pasiūlymą, kuris buvo pateiktas pavėluotai. Teismas, įvertinęs faktines Tiekėjo paraiškos pateikimo aplinkybes, nusprendė ieškinį atmesti, bylą nutraukti ir panaikinti laikinąsias apsaugos priemones – pirkimo procedūrų sustabdymą.

ESO paskelbtame Išmaniosios apskaitos infrastruktūros pirkime Tiekėjas ginčijo ESO priimtą sprendimą atmesti jo paraišką, nors ją buvo pateikęs po nustatyto termino ir ne per Centrinę viešųjų pirkimų informacinę sistemą (CVP IS). Dėl Tiekėjo inicijuoto teisminio ginčo Išmaniosios apskaitos pirkimo procedūros nuo 2019 m. rugpjūčio yra sustabdytos. Įsiteisėjus priimtam sprendimui, ESO atnaujins pirkimo procedūras.

ESO šių metų birželio 6 d. paskelbė Išmaniosios apskaitos infrastruktūros pirkimą. ESO šiuo pirkimu planuoja įsigyti apie 1,2 mln. vnt. išmaniųjų skaitiklių ir visą reikiamą infrastruktūrą skirtą šių skaitiklių valdymui, duomenų surinkimui ir apdorojimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nereikia tu naujoviu

Nereikia tu naujoviu portretas
Pastoviai kazka prigalvoja, jau susipainiojo zmones,ne visi nori tu ismaniuju skaitliuku

Emigr

Emigr portretas
Mačiau ne vieną pasaulio šalį,ne ksip turistas.Žinau ir analizavau mokesčių sistemą,apskaitos įrengimus.Teko susipažinti ir su dujų ,elektros apskaita.neteko matyti nieko kito ir labai netikėto prietaiso.Visur naudoja įvairius apskaitos prietaisus,vidokių yra ,tačiau į tokius kokius nori keisti Lietuvoje jų atsisakė kitos šalys.Manau pinigų uždirbimo.būdų ieškotojai,sugalvojo ,manau ir buvo pasiūlyta užsidirbti iš to įrengimo, kurio nepripažįsta kitos šalys.Tokius įrengimus montuoti per prievartą butų savininkam negalima,turi būti laisvas pasirinkimas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių