Quantcast

Bręsta skandalas? „EPSO-G“ pradėjo patikrinimą dėl metalo supirktuvėje aptiktos koncertinos

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę metalo supirktuvėje Leipalingyje, Druskininkų savivaldybėje, aptikus koncertinos likučių, už fizinio barjero pasienyje su Baltarusija projekto įgyvendinimą atsakinga energetikos grupė „Epso-G“ pradėjo vidinį patikrinimą.

Kaip teigiama „Epso-G“ pirmadienį išplatintame pranešime, informacija apie metalo supirktuvėje aptiktus koncertinos likučius grupė praėjusią savaitę buvo perduota policijos pareigūnams.

„Fizinio barjero statybos metu pasitaiko atvejų, kai dėl trečiųjų asmenų apgadinimo ar nekokybiškų metalo gaminių nedidelė dalis koncertinos ar kiti barjero elementai yra utilizuojami juos perduodant metalo supirktuvėms pagal reglamentuotas vidines procedūras. Iš kur koncertina pasiekė metalo supirktuvę Leipalingyje parodys „EPSO-G“ vidinis tyrimas bei teisėsaugos institucijų atliekami veiksmai“, – teigiama „Epso-G“ pranešime.

„Epso-G“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis BNS teigė, kad koncertinos likučius metalo supirktuvėje aptiko fizinį barjerą rengiantys grupės darbuotojai.

„Pirmą informaciją gavome iš pačių savo darbuotojų (...) Jie perdavė informaciją atsakingiems mūsų darbuotojams, tuomet jie ir iniciavo tyrimą bei perdavė pareigūnams“, – sakė A. Bubnelis. 

Svarbiausiuose pasienio su Baltarusija ruožuose jau nutiesta daugiau nei 170 kilometrų koncertinos. Visas tvoros su koncertina ilgis bus kiek daugiau nei 500 km. Viso projekto vertė – apie 120 mln. eurų.  

Bendras Lietuvos sienos su Baltarusija ilgis yra 679 kilometrai, daugiau nei 100 kilometrų siena eina upių ir ežerų krantais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritariu

Pritariu portretas
Pritariu, ir metalo supirktuvės turi atsakyti, jeigu priima akivaizdžiai vogtą daiktą.

Cigaretės

Cigaretės  portretas
Manau, kai Cigarečių kontrabanda miško takeliais sustojo, dėl fizinio barjero įrengimo, tai sukasi pasienio gyventojai kas kaip gali, pereina į kitą lygmenį.

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Ir ka su tokia zmonija gali gero padaryti lietuvoje,ir cia vagia,turi buti tukst,baudos tokiems nieksams lietuvos,rado kur piniga pasidaryti,
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių