Quantcast

Džiugi žinia lietuviams – atsivėrė galimybė pasinaudoti išpardavimais ir Ispanijoje

  • Teksto dydis:

Mėgstantiems apsipirkti pigiau ne paslaptis, kad užsienio e. parduotuvėse galima rasti daug didesnį prekių pasirinkimą ir žemesnes kainas. Ar žinojote, kad būtent Ispanijos e. parduotuvės pasaulį stebina itin plačiu asortimentu ir netikėtai žemomis prekių kainomis?

Viliojantis asortimentas ir stebinančios kainos Ispanijoje!

Sunku patikėti, bet tos pačios prekės Ispanijos „Mango“, „Zara“, „Massimo Dutti“, „Stradivarius“ ir daugybėje kitų parduotuvių gali kainuoti žymiai pigiau nei parduotuvėse mūsų šalyje. Nors didieji prekių ženklai turi e. parduotuves visame pasaulyje, bet dažnai savo kilmės šalyje gali pasiūlyti platesnį dydžių, stilių, spalvų asortimentą ir žymiai didesnių akcijų nei tos pačios parduotuvės Lietuvoje. Kartais prekių kaina gali skirtis net dvigubai!

Tačiau Lietuvos pirkėjai vis dar susiduria su problema, kad užsienio parduotuvės nepristato prekių į mūsų šalį...

Influencerės K. Goloskovos nuotr. / Sukurta įmonei Pirkeu.lt

Kaip pasinaudoti didžiausiomis akcijomis užsienio e. parduotuvėse?

„Pirkeu“ pristatymo platforma jau kelerius metus padeda lietuviams parsigabenti prekių iš e. parduotuvių Vokietijoje, Lenkijoje, Anglijoje, Italijoje ir Prancūzijoje. Nuo šiol „Pirkeu“ suteikia galimybę lietuviams apsipirkti ir saulėtoje Ispanijoje!

Viena populiariausių Ispanijos parduotuvių galima tituluoti „SHEIN“. Čia galima rasti visko – nuo klasikinių kelnių iki maudymosi kostiumėlių ir avalynės, o prekių kainos prasideda vos nuo kelių eurų. Tikras apsipirkinėjimų maniakų džiaugsmas!

Kita itin mėgstama Ispanijos parduotuvė – „Lefties“. Puikios kokybės laisvalaikio ir sporto apranga bei avalynė, platus stilingų vaikiškų drabužių asortimentas – ši parduotuvė jau įsitvirtino tarp „Pirkeu“ klientų favoritų. Na, ir greičiausiai dėl to, kad kalnus madingų prekių čia galima įsigyti už stebinančiai mažas kainas!

Ieškantiems, kaip įsigyti elektrinių paspirtukų, riedučių, išmaniųjų laikrodžių ar kitų aktyvaus laisvalaikio prekių pigiau, būtina pasidairyti ispaniškose Decathlon.es ir Carrefour.es internetinėse parduotuvėse. Nepamirškime garsiųjų ispaniškų delikatesų ir prieskonių! Nuo jų asortimento akys raibsta Todoespecias.com ar Ruma.es e. parduotuvėse.

Prekybos gigantas „Amazon“ dabar pasiekiamas dar lengviau

„Amazon“ / Adobe stock nuotr.

Trokštamų prekių mažesnėmis kainomis galima rasti tikrai ne tik Ispanijoje. „Pirkeu“ klientams nauju atradimu tapo Lenkijoje pradėjęs veikti prekybos gigantas „Amazon“! Nors „Pirkeu“ siūlo prekių pristatymą ir iš Vokietijos, Ispanijos, Anglijos, Italijos bei Prancūzijos, tačiau po žinios, kad „Amazon“ startavo ir Lenkijoje, būtent ši šalis tampa dar patrauklesne apsipirkimams. Ir ne veltui – čia pirkėjai randa labai platų asortimentą, konkurencingesnes kainas ir greitą pristatymą.

Paprasčiausias būdas apsipirkti – prekių nupirkimo paslauga

„Amazon“ / Adobe stock nuotr.

Tie, kuriems apsipirkimas užsienio e. parduotuvėse atrodo sudėtingas dėl kalbos barjero ar kitų sunkumų, gali rinktis prekių nupirkimo paslaugą. Tereikia pateikti norimos prekės nuorodą, o prekę už geriausią kainą jums nupirks „Pirkeu“ komanda!

Rinkitės patogiausią prekių pristatymą

Apsipirkę net ir tose užsienio parduotuvėse, kurios nesiunčia prekių į Lietuvą, „Pirkeu“ klientai savo pirkinius gali gauti tiesiai į namus, pasirinkę kurjerių tarnybas. Taip pat galima rinktis DPD ir „Omniva“ paštomatus arba patogiai atsiimti prekes didžiųjų miestų atsiėmimo punktuose – Kaune, Vilniuje ar Klaipėdoje.

„Amazon“ / Adobe stock nuotr.

Jei apsipirkimas užsienyje jums vis dar atrodo sudėtingas, jus mielai pakonsultuos ir daugiau informacijos suteiks „Pirkeu“ darbuotojai. Tad drąsiai atverkite duris į užsienio e. parduotuves ir pasinaudokite galimybe mėgstamų prekių įsigyti net kelis kartus pigiau!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Jei Lietuvoje gauni prekę per neaiškų laiką,tai visada gaunu prekę per šią platformą per nerealiai trumpą laiką ir niekada nebuvo jokių nusiskundimų.Aišku reikia pažymėti,kad ir internetinė prekyba kt.šalyse vyksta greičiau.Tų pačių firmų prekių pasiūla ir kokybė ženkliai skiriasi su Lietuvomis esančiomis.

Kotryna

Kotryna portretas
Tai kad kainos skirtis gali ir perpus ar dar daugiau, tai manau tikrai gera proga sutaupyti. O šiais laikais, kai viską žmonės perka internetu, tai ir tų problemų daug rečiau pasitaiko. Aš už galimybę apsipirkti užsienyje, gerai, kad tokių įmonių lietuviškų atsiranda :)

Anonimas

Anonimas portretas
Matyti, kad pasaulyje [ Europoje ] jau atkreipė dėmesį į mūsų ekonomikos augimą. Tad ir vilioja... Tik ar apsimoka, kai ...tai dydis netinka, tai ne tą atsiunčia, tai būna sugadintas [ mėtomas pristatant], tai...??? Begalė "tai" . O ar ne paprasčiau nusipirkti Lietuvoje? Problemų mažiau, o ir kaina nedaug viena nuo kitos skirsis? Juk , jei ten pigiau, tai pridėkite siuntimą,laiką...ir gausite brangiau...O gal ir visai ne tą , ką tikėjotės...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių