Quantcast

Duonos rinka Baltijos šalyse: lietuviams tendencijas diktuoja estai

Grįžti į straipsnį

Milda

Milda portretas
Puiki logika senjorai! Neperku, neragauju ir peikiu! Gardėsio duonelė labai skani! Naudojamas natūralus raugas, gamyba remiasi tradiciniais metodais, be dirbtinių priedų. Paragaukit, pasidomėkit kaip kepama duonelė - galima apsilankyti ir pamatyti visą gamybos procesą nuo raugo brandinimo iki pakavimo. Linkiu nedaryti išankstinių neigiamų išvadų, linkiu daugiau sužinoti, tiesiog paragauti ir tada susidaryti objektyvią nuomonę. Gal pavyks atrasti savo mėgstamą duonelę, kaip atradau ir aš.Viso ko geriausio mielieji. Su pagarba, senjorė Milda

Komentuoja senjorai

Komentuoja senjorai portretas
- vat žiguliukas buvo gera mašina, o dabar prisigalvoja visokių nesąmonių:))

As

As portretas
Tikrai taip.As ir neperku ir nepirkau buvusio Gardesio.dabartinio Faser produkcijos. Taip tikro skonio jau neliko, tik pakyote ir paziureti ar graziai atrodo. Pati dirbau duonos pramoneje nuo 1976 m iki 2008 m ., ir kaip pasikeite viskas is esmes. Greitas gaminimo procesas, naujos technologijos ir visokie priedai...

reklaminis straipsnis be nuorodos

reklaminis straipsnis be nuorodos portretas
asmeniškai aš niekada neperku Fazer kepinių, nes tai visiškas šlamštas su aibe pūtiklių . kitų "iklių" . plius dar su suplėkusiomis saulėgrąžomis, sezamais, sėmenimis, kuriuos visur bruka be saiko. Nusipirkę garsią "Gardėsio" kepyklą, kurios juodą duoną gyrė ir valgė visas Kaunas, suomiai totaliai suš.iko visas ankstesnes natūralios duonos receptūras ir ėmė kepti kažkokį vatinį pjuveninį niekalą. Pasimokyk iš tų kepyklų, kurios dar kepa duoną su natūraliu raugu ir iš pilno grūdo miltų, tada čia postringauk, ponuli iš Fazer. .

kas

kas portretas
per nesąmonė. Koks dar modernus duonos skonis? Duonos vartojimas yra ypač svarbi lokalinio skonio dalis

Galerijos

Daugiau straipsnių