Quantcast

Dėmesio: nuo spalio keisis dalies „Maxima“ parduotuvių darbo laikas

  • Teksto dydis:

Nuo spalio 1 dienos keisis dalies prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvių darbo laikas.

Kaip pranešė „Maxima“, iš viso keisis 36 parduotuvių darbo valandos.

Vasaros sezono metu dalies „Maxima“ parduotuvių darbo laikas buvo pailgintas pirkėjų patogumui. Pasak „Maximos“ Komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorės Ernestos Dapkienės, dienoms trumpėjant, mažėja ir pirkėjų srautai vėlyvais vakarais.

„Planuodami parduotuvių darbo laiką atsižvelgėme ir į dabartinę situaciją, kai tiek mūsų darbuotojai, tiek klientai turi laikytis griežtesnių taisyklių bei saugumo reikalavimų. Taip pat vertinome ir analizavome klientų srautų pasiskirstymą, kad visi galėtų patogiai planuoti savo apsipirkimus“, – pranešime sako E. Dapkienė.

Nauju grafiku dirbs dvi „Maxima XXX“ formato parduotuvės, esančios Vilniuje ir Klaipėdoje, bei 28-ios „Maxima XX“ formatų parduotuvės visoje Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Druskininkuose, Gargžduose, Ignalinoje, Jonavoje, Joniškyje, Jurbarke, Kėdainiuose, Mažeikiuose, Molėtuose, Palangoje, Plungėje, Radviliškyje, Raseiniuose, Rokiškyje, Tauragėje, Ukmergėje. Kitu laiku dirbs ir šešios „Maxima X“ parduotuvės Ignalinoje, Palangoje, Ukmergėje, Vilniuje bei Zarasuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o tai kur Panevezys

Henrikas

Henrikas portretas
Epidemija, o darbo laikas buvo prailgintas, gal reikėtų imti pavyzdį iš gydytojų ir dirbti kaip jie, na tik tam tikrom dienom ir valandom.

Padėkokit diktatui.

Padėkokit diktatui. portretas
Pagal degtinės ir kitų gėrimų apyvarta ir vietoves Mxima tai daro .Čia kokukiečių išgalvojimu jos remiasi. Maisto produktams diktato nėra ir prieštaravimo taip pat ,tai tik gėrimų laiko limitas ir keičia darbo laika .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių