Quantcast

Daugės skrydžių iš Vilniaus į Rygą ir Taliną

  • Teksto dydis:

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ nuo 2020 m. vasaros sezono padidins skrydžių iš Vilniaus į Rygą ir Taliną skaičių.

Planuojama, jog nuo kovo mėnesio oro linijos atliks iki 39 skrydžių per savaitę (apie 5–6 skrydžius kasdien) iš Vilniaus į Rygą ir iki 16 skrydžių per savaitę (2–3 skrydžius kasdien) – į Taliną.

„Kaip vieninteliai skrydžius tarp visų trijų Baltijos šalių sostinių vykdantys vežėjai, didžiuojamės galėdami dar labiau sustiprinti Vilniaus, Rygos ir Talino tarpusavio susisiekimą. Esame įsipareigoję visoms trims Baltijos šalims, todėl ir toliau teiksime geriausią susisiekimą su šiuo regionu“, – sakė Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Nuo 2020 m. vasaros sezono „airBaltic“ taip pat pradės vykdyti naujus skrydžius iš Rygos į Mančesterį (Jungtinė Karalystė), Bergeną ir Trondheimą (Norvegija) bei Jerevaną (Armėnija).

Skrydžiai iš Rygos į Mančesterį prasidės kitų metų kovo 29 d., į Bergeną – kovo 31 d., į Trondheimą – balandžio 1 d., į Jerevaną – gegužės 3 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaivorykstinis

vaivorykstinis portretas
margutis.............
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių