Quantcast

„Citadele“ bankas pradės išduoti VISA korteles

  • Teksto dydis:

„Citadele” bankas nusprendė susieti savo strategiją su prekės ženklu VISA ir išduoti naujas VISA korteles, teikiančias platų atsiskaitymų tinklą ir kitų privalumų pagal kortelių tipą. Latvijoje VISA korteles bankas pasiūlys jau nuo šių metų gruodžio 1 d., Lietuvoje – nuo 2017 m. pavasario.

„Citadele“ banko išduodamos VISA kortelės klientams teiks itin patrauklią lojalumo programą, nuolaidas ir išskirtinius prekybininkų pasiūlymus, kelionių draudimą visai šeimai bei pirkinių apsaugą. Klientai galės naudotis savo kortele atsiskaitydami ja kiekvienoje parduotuvėje ar paslaugų vietoje, kurioje yra kortelių skaitytuvas (POS terminalas), o taip pat pirkdami internetu – elektroninėse parduotuvėse. Tarp naujų pasiūlymų bus ir draudimo paslauga tiems, kurie ypač mėgsta keliauti ir apsipirkinėti.

Naujosios VISA kortelės palaipsniui pakeis „American Express" korteles, „Citadele“ banko Latvijoje ir Lietuvoje išduotas pagal dabartinę licencinę sutartį.

Nuo šių metų gruodžio 1 d. „Citadele“ bankas nebeišduos „American Express“ kortelių naujiems klientams Lietuvoje ir Latvijoje. Esamus šių kortelių turėtojus bankas aptarnaus iki 2018 m. kovo 31 d. Palaipsniui esamiems „American Express“ kortelių turėtojams bus pasiūlyta galimybė pasikeisti savo dabartines korteles į lygiavertes VISA korteles - VISA Classic, VISA Gold ir VISA Platinum - išlaikant turimą kredito limitą, o VISA Platinum kortelių turėtojams bus teikiamos privačiosios bankininkystės bei konsjeržo (angl. Concierge) paslaugos. Nuo šių metų gruodžio 1 d. iki 2017 m. pavasario „Citadele“ bankas Lietuvoje klientams siūlys atnaujintas MasterCard korteles, kurios klientams teiks geresnes sąlygas nei iki šiol.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių