Quantcast

Bilietai internetu ir sėkmės nuojauta atnešė daugiau nei 15 tūkst. eurų laimėjimą

  • Teksto dydis:

Pirmadienis „Olifėjos“ būstinėje prasidėjo susipažinimu su laimėtoju. Sekmadienį „Teleloto“ Didįjį prizą – 15 756 Eur – laimėjęs vilnietis Robertas sužinojo apie laimėjimą ir iškart atvyko jo atsiimti.

„Šiandien – labai įdomus rytas. Pamačiau el. laišką, kuris pranešė apie laimėjimą ir labai nudžiugau. Dar neturėjau laiko viską apgalvoti ir štai jau sėdžiu loterijos būstinėje, žinodamas, kad laimėjimas netrukus atkeliaus į mano banko sąskaitą“, – vis dar apimtas euforijos pasakojo laimėtojas.

Laimingąjį sekmadienį Robertas turėjo 9 „Teleloto“ bilietus. Žaidėjas visą savaitę jautė, jog gali aplankyti didelė sėkmė: „Loterijos bilietus perku gana retai, tačiau mane lanko sėkmė loterijose ir žaidimuose, todėl atsiradus jausmui, kad šią savaitę gali pasisekti, net kelias dienas pirkau „Teleloto“ bilietų internetu. Ir štai, nuojauta neapgavo“, – juokėsi IT srityje dirbantis vilnietis.

Šis laimėjimas – pirmas didelis loterijos prizas, kurį laimėjo Robertas, tačiau jam dažnai pasiseka užduotyse ir konkursuose, kuriuose reikia ką nors pasirinkti, atspėti. Vaikinas sako, kad yra lydimas sėkmės, nešančios laimėjimus.

Robertas loterijos bilietus perka internetu, nes taip jam – patogiausia. Žaidėjui taip pat patinka, jog apie laimėjimus informuoja elektroninis laiškas, todėl niekada nepamiršta pasitikrinti, ar laimėjo.

Paklaustas, kodėl renkasi būtent „Teleloto“, Robertas sakė, kad jo pasirinkimą lemia vaikystės nostalgija. „Teleloto“ prisimenu dar iš vaikystės, visi su šeima labai laukdavome laidos ir žaisdavome. Kaskart įsigijus „Teleloto“ bilietų, apima nostalgija vaikystei“, – šypsojosi laimėtojas.

Daugiau nei 15 000 eurų laimėjimą Robertas pridės prie turimų santaupų. Apimtas euforijos dar nežinojo, ar už šią sumą išpildys kokią nors savo svajonę, ar investuos į būstą. „Viskas dar labai nauja, net nežinau, ką darysiu su laimėjimu. Gerai, kad apie laimėjimą sužinojau ryte. Jeigu būčiau sužinojęs vakar, būčiau visą naktį negalėjęs užmigti“, – juokėsi „Teleloto“ žaidėjas.

Robertui atiteko Didysis prizas, o „Teleloto“ Aukso puodas šią savaitę užaugo net iki 270 000 eurų. Kartu su Aukso puodu, laukia ir „Opel Corsa“ automobilis bei daugybė daiktinių vasaros prizų. Taip pat paaiškės dar 2 pretendentai iš 8, kurie jau rugpjūčio 2-ąją susitiks „Teleloto“ studijoje ir varžysis dėl antrojo vasaros hito „Volkswagen Touareg“ visureigio laimėjimo.


Šiame straipsnyje: telelotolaimėjimassėkmė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramus

Ramus portretas
Isbraukit mane is laimetoju, jei laimesiu Opel Corsa. Fu fu fu nuo tokio laimejimo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių