Quantcast

„airBaltic“ skelbia naujas kryptis kitam vasaros sezonui

  • Teksto dydis:

Latvijos oro linijos „airBaltic“ skelbia pirmąsias kryptis 2018-ųjų vasaros sezonui, kuris prasidės 2018 metų kovo 27 dieną.

Kitą vasarą „airBaltic“ savo skrydžių kryptis papildys daugiau nei penkiais naujais maršrutais.

„Iki šiol 2017 metai „airBaltic“ buvo puikūs – dėl poreikio aptarnauti augančią klientų šeimą, lėktuvų parką jau papildė 7 visiškai nauji lėktuvai „Bombardier CS300“. Džiaugiamės galėdami pasidalinti 2018-ųjų prognozėmis, pranešdami apie platesnį pasirinkimą krypčių, kurių kitai vasarai pageidavo mūsų klientai. Skrydžių tinklo plėtra yra pagrindinė mūsų verslo plano „Horizon 2021“ dalis, leidžianti gerinti susisiekimą tarp Baltijos regiono ir viso pasaulio“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas.

Per pirmus šešis 2017 metų mėnesius „airBaltic“ iš viso skraidino 1 565 462 keleivius savo skrydžių kryptimis Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje, NVS šalyse ir Viduriniuosiuose Rytuose – tai yra antras didžiausias keleivių skaičius oro linijų istorijoje. Pagerintas susisiekimas, orlaivių efektyvumas ir mažų kainų bazė „airBaltic“ leis ir toliau tęsti plėtrą Baltijos regione pagrindinio vežėjo pozicijoje.

2018 metų vasaros sezoną „airBaltic“ tvarkaraštis pasipildys skrydžiais į Malagą (Ispanija), Lisaboną (Portugalija), Splitą (Kroatija), Bordo (Prancūzija) ir Gdanską (Lenkija). Apie papildomas naujas kryptis bus pranešta ateityje. 

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių