Quantcast

Abipusė partnerystė: „Hostinger“ ir „Zyro“ kalėdines dovanas rinkosi iš savo klientų

  • Teksto dydis:

„Hostinger“ ir „Zyro“ šiemet kalėdinėms dovanoms kolektyvui ir partneriams pasirinko išskirtinius savo klientų gaminius. Beveik 5000 įvairių dovanų – nuo natūralių žvakių iki rankomis megztų šlepečių – akcentuoja „Hostinger“ ir „Zyro“ padėką savo klientams ir dėmesį unikaliems Lietuvos gamintojams.

Svetainių talpinimo paslaugas teikianti „Hostinger“ bei lengvą interneto svetainių kūrimo paslaugą siūlanti „Zyro“ yra Lietuvoje gimę ir visame pasaulyje sparčiai augantys startuoliai. Lietuvoje bendrovėse dirba virš 400 įvairių profesionalų, o visame pasaulyje jau virš 1000 – nuo programuotojų, iki skaitmeninės rinkodaros bei klientų aptarnavimo specialistų.

Dėmesys klientams už buvimą kartu

Pasak „Hostinger“ žmogiškųjų išteklių vadovės Gabijos Marganavičės, idėja kolektyvui dovanoti įmonės klientų gaminius kilo sprendžiant du daugeliui įmonių pažįstamus tikslus – norą atsidėkoti įmonėms ir klientams bei originaliai pasveikinti savo darbuotojus ir partnerius Kalėdų proga.

„Daugelis mūsų klientų yra nedideli verslai, kurie pastaruosius kelerius metus gyveno it amerikietiškuose kalneliuose – su daugybe nežinios ir neapibrėžtumo. Visada esame šalia mūsų klientų, tad norėjome jiems suteikti ne tik aukščiausios kokybės paslaugas, bet ir palaikyti juos. Mes – didžiausi savo klientų sirgaliai, tad koks gali būti geresnis būdas parodyti palaikymą, nei tapti savo klientų klientais gražiausių metų švenčių metu? Į naujus metus išties žengiame su daug gerų emocijų“, – sako G. Marganavičė.

„Hostinger“ žmogiškųjų išteklių vadovė Gabija Marganavičė.

Pasak jos, daugiau nei 3000 dovanų, sukomplektuotų į šventinius rinkinius, jau iškeliavo „Hostinger“ ir „Zyro“ darbuotojams ir partneriams Lietuvoje, o dar 2000 – kolegoms užsienyje.

Globali iniciatyva, palaikanti vietinius verslus

„Esame tarptautinė kompanija, čia kasdien drauge dirba ir bendrauja virš 1000 kolegų iš 43 pasaulio šalių – nuo Suomijos šiaurės iki Silicio slėnio. Mūsų biurai kitose šalyse taip pat prisijungė prie šios iniciatyvos“, – teigia „Hostinger“ žmogiškųjų išteklių vadovė.

Išskirtinių, tvarumo idėjų vedinų vietos gamintojų tarp savo klientų dovanoms ieškojo ir „Hostinger“ kolegos biuruose Brazilijoje bei Indonezijoje. Jie taip pat rinkosi iš savo šalyse veikiančių verslų, kurie naudojasi jų siūlomomis svetainių talpinimo ar kūrimo paslaugomis.

Anot G. Marganavičės, tokios dovanos stiprina bendrovės ryšį su klientais, palaiko jų verslus bei yra tvaresnės ir draugiškesnės aplinkai.

„Hostinger“ ir „Zyro“ kalėdinis užsakymas – didžiausias įmonės istorijoje

Beveik 3000 dovanų Lietuvos darbuotojams „Hostinger“ ir „Zyro“ pirko iš dvidešimties mažų vietinių verslų. Kai kuriems šis užsakymas buvo didžiausias istorijoje.

„Pavyzdžiui, atradome nedidelę, jauną įmonę „AA Balneum“, kuri gamina vonios miltelius. Gavę užklausą iš mūsų, jie iš pradžių pamanė, kad tai pokštas, nes jiems tai buvo pirmas toks didelis užsakymas. Dar vienas motyvuojantis iššūkis teko kitam smulkiajam verslui, kurie mūsų dovanoms rankomis numezgė du šimtus porų šlepečių“, – sako G. Marganavičė.

Pasak jos, įgyvendindama užsakymą, „Shleps.com“ pasitelkė darbščias močiutes  visoje Lietuvoje. Jos numezgė šlepetes, tinkančias ne tik jaukiems vakarams namuose, bet ir pasivaikščiojimams gamtoje, o uždirbtus pinigus bendrovė panaudos tolimesniam verslo vystymui.

Lietuviškos dovanos darbuotojams buvo išrinktos iš elektroninių parduotuvių „DuskShop.lt“, „Tastylt.com“,  „Dovanudovana.lt“,  „Cozyplace.lt“ ir smulkiųjų verslų „AA Balneum“, „GRIN decor“ ir kitų. Turintys vaikų darbuotojai dovanose papildomai rado ir sveikų saldainių bei skanėstų pakuotes mažiesiems.

„Kaip netikėta, kai savo užsakymais tave nudžiugina partneriai, kurie įkvepia judėti toliau ir siekti tikslų. Taip bendradarbiavimas virsta bendryste, kviečiančia augti drauge“, – teigia gurmaniškos krautuvėlės „Skonio Veranda“ įkūrėja Grėtė Lideikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zuriel

Zuriel portretas
I am grateful for your wonderful content that you have provided for us. I am confident that the vast majority of the general public would find this useful. tinklapio kurimas

AK

AK portretas
Užsakymo numeris?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių