Quantcast

7-etas ir sapnai: ką gali reikšti šio skaitmens sapnavimas?

  • Teksto dydis:

Sapnai gali tapti galingu įrankiu, padedančiu paaiškinti mūsų pasąmonėje slypinčias paslaptis ir tokiu būdu atrasti ramybę kasdienybėje. Neišvengiama, kad sapnuodami susiduriame ne tik su aiškiomis situacijomis, matytomis ar įsivaizduojamomis vietomis, tikrais bei nepažįstamais žmonėmis, bet ir dažnai miglotą reikšmę nešančiais skaičiais. Vienas iš jų – 7-etas – skaitmuo, kurį žmonės su sėkme ir klestėjimu neretai sieja ir realiame gyvenime. Tačiau kokie yra galimi šio skaičiaus aiškinimai sapnuose?

Apskritai, skaičiai mūsų sapnuose gali byloti tiek apie mūsų ateitį, tiek priminti praeitį, darančią įtaką šiandieniniam gyvenimui. Neretai skaičiai sapnuose turi tiesioginę reikšmę, tačiau dar dažniau, ji būna užkoduota, o norint šią mįslę įminti, reikia gerokai pasistengti.

Tuo pat metu skaičiai gali simbolizuoti laiką ar vietą, kur ar kada įvyks jūsų susapnuotas įvykis. Tiesa, lygiai taip pat įvairūs skaitmenys ir jų deriniai gali vesti į jau atliktus veiksmus ir priimtus sprendimus, kurių naštą jaučiate šiandien.

Vis dėlto vienas dažnai sapnuojamų skaitmenų, kuriam žmonės suteikia ypatingą reikšmę ne tik miego pasaulyje, bet ir realybėje, yra 7-etas.

Gali patikinti apie prasmę

Istoriškai, astrologai ilgą laiką nagrinėjo tik septynis dangaus kūnus, apie kuriuos buvo žinoma: Saulę, Mėnulį, Merkurijų, Venerą, Marsą, Jupiterį ir Saturną. Iš šių septynių, būtent Saturnas yra labiausiai nutolęs nuo Žemės, o astrologijoje jis yra siejamas su tam tikromis ribomis ir limitais.

Tad šiame kontekste sapnas apie 7-etą gali reikšti, kad esate įstrigęs tam tikroje situacijoje, o iš jos gauti daugiau nebeįmanoma. Taip pat toks sapnas gali simbolizuoti, kad jūs viduje jaučiatės tarsi žinotumėte atsakymą į jums šiandien svarbius klausimus.

Geras pavyzdys – įstrigimas sudėtinguose ir laimės nenešančiuose santykiuose, kai giliai viduje suprantate, kad juos reikėtų nutraukti, tačiau vis dar nenorite to pripažinti.

Kita vertus, 7-etas gali simbolizuoti ir tvarką, viršijančią žmogaus galimybes. Tad jei dažnai jaučiatės, kad jūsų gyvenimas yra chaotiškas ir nekontroliuojamas, sapnas, kuriame figūruoja 7-etas, gali suteikti patikinimą, kad jūsų išgyvenimai turi prasmę ir tikslą, net jeigu to šiuo metu nematote.

Atsigręžimas į tikėjimą

Turbūt visi žinome, kad, anot Šventojo Rašto, Dievas pasaulį sukūrė per šešias dienas, o septintąją ilsėjosi. Svarbu ir tai, kad kiekvienos „darbo“ dienos pabaigoje Dievas nuspręsdavo, kad pasaulyje slypi gėris.

Todėl 7-etas sapne gali reikšti, kad jums bent akimirkai reikia ištrūkti iš įprastos rutinos, pailsėti nuo darbo, pažvelgti į save iš paukščio skrydžio ir tokiu būdu susigrąžinti kontrolę į savo rankas. Juk kartais taip lengva pasinerti į kasdienes smulkmenas, kad pamirštame svarbesnius savo siekius ar prasmės paieškas.

Tad trumpa pertrauka gali padėti atsitraukti ir suprasti, jog jūsų kasdienės pastangos yra reikšmingos, o jūs darote viską, ką galite. Be to, 7-eto matymas sapne religiniame kontekste gali reikšti, kad jums reikėtų dažniau gvildenti dvasiškumo temas, atsigręžti į galimai užmirštą tikėjimą.

Svarbūs ir konkretūs sapnai

Vieni dažniausių sapnų, susijusių su 7-etu – septynių žmonių sapnavimas. Tad jeigu sapnuojate tokią grupę asmenų, pirmiausia, norint paaiškinti šį sapną, reikėtų atmesti akivaizdžius paaiškinimus. Jeigu galite atpažinti šiuos žmones, pavyzdžiui, galbūt tai yra seni jūsų mokyklos draugai ar bendradarbiai, tuomet sapno reikšmė bus susijusi su jūsų jausmais šiems pažįstamiesiems.

Tačiau jei sapno neasocijuojate su jokia pažįstamų žmonių grupe, jis gali būti susijęs su dvasingumu. Toks sapnas gali sudaryti jausmą, kad jūs esate teisiami ar net smerkiami. Tačiau tai nebūtinai yra blogas dalykas – į tai galima žiūrėti kaip į progą permąstyti savo gyvenimą ir, esant poreikiui, pakeisti savo įpročius.

Dar vienas dažnas sapnas, susijęs su 7-etu – septinto pastato aukšto sapnavimas. Jei tai yra viršutinis statinio aukštas, tai gali reikšti apie progą pažvelgti į savo gyvenimą iš viršaus. Tai gali suteikti progą suprasti, kad retkarčiais detalės yra bevertės, ypač platesnių reiškinių kontekste.

Jeigu tai ne viršutinis pastato aukštas, toks sapnas gali simbolizuoti augimo poreikį, norą stiebtis į viršų ir siekti didesnių tikslų. Pasinaudokite šia proga ir pagalvokite apie būdus, kurie patenkintų jūsų vidinį poreikį tobulėti.

Be to, gyvenimas sapne 7-tuoju numeriu pažymėtame name ar bute gali reikšti artėjančią sėkmę ir klestėjimą, pozityvių reiškinių jūsų gyvenime seką.


Šiame straipsnyje: septynetassapnaiskaičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių