Quantcast

240 tūkst. eurų laimėjimas – studentei iš Kauno

  • Teksto dydis:

Itin karštą birželio pirmadienį loterijos centrinėje atstovybėje Vilniuje – pažintis su dvidešimtmete Agne ir jos mama. Besijuokiančių ir optimizmu spinduliuojančių moterų duetą čia atvedė itin svarbus tikslas – jos atvyko atsiimti „Teleloto“ loterijoje laimėjo Aukso puodo – net 240 288 Eur.

Laimėtojos mama pasakojo, kad pati nuolat žaidžia „Teleloto“ ir visada turi bilietų sekmadienio žaidimui, tačiau sėkmė šį kartą nusišypsojo jos dukrai, kuri atsitiktinai pačiupo bilietą „Maximos“ parduotuvėje. Pati laimėtoja dalinosi, kad dažniau renkasi išbandyti laimę žaidžiant momentines loterijas.

Koks jausmas laimėjus? „Pamačius tiek nulių, pamanėme, kad įsivėlė klaida, – dalinosi laimėtojos. – Užtruko suvokti, kad tai, ką matome, yra tikra“.

Laimėtoja šiuo metu studijuoja kosmetologiją, todėl laimėtą sumą žada skirti tolimesniems mokslams, vėliau – įsigyti nuosavą butą.

Paklaustos, ar jautė, kad jų šeimą gali aplankyti toks įspūdingas laimėjimas, mergina pasakojo, kad jokių išskirtinių ženklų nepastebėjo, tačiau kiekvieną kartą perkant bilietą širdyje sukirba maža viltis, kad gali pasisekti.

Pokalbio metu laimėtojos mama juokėsi, kad jau turi bilietų ir ateinančiam „Teleloto“ žaidimui, o atsisveikindama pažadėjo sugrįžti dar kartą. Atsiimti savo pačios laimėto prizo.

Birželio 14-ąją vyks antrasis „Teleloto“ vasaros žaidimas, kuriame žaidėjai varžysis dėl 210 tūkst. Eur vertės Aukso puodo ir toliau dalinsis „Teleloto“ vasaros lobius. Laimėjimų skrynioje laukia 255 daiktiniai prizai, automobilis „Opel Corsa“ ir dar dviejų pretendentų, kurie liepos 5 d. varžysis dėl galingojo „Volkswagen Touareg“ visureigio raktelių, paskelbimas.

„Teleloto“ vasara loterijos gerbėjus taip pat ir toliau džiugins nauju žaidimu „Laiminga vieta“, skirtu žaidėjams namuose, bei į studiją po ilgos pertraukos sugrįžusiais žaidėjais. Daugiau informacijos apie „Teleloto“ vasaros lobius ir bilietus jų laimėjimams galite rasti čia.


Šiame straipsnyje: studentėlaimėjimasteleloto

NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit meluot

baikit meluot portretas
Jei kas loterijoje ir laimi, tai tik jos rengėjai. Visi likę vėliau tik atsiduria nusikaltėlių akiratyje, ypač iš valdžios gretų.

Jonas

Jonas portretas
Tris kar pasisekė, bet per karantiną kažkokį šūdą pradėjo malti... Laimėti galima - tiesiog reikia bilietų nusipirkti...

Keturi Šančiokai

Keturi Šančiokai portretas
Ubagynas tai tikras proto ubagelis :)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių