Quantcast

Vyriausybė svarstys vėliau, ar anuliuoti emigrantų nesumokėtus mokesčius

Grįžti į straipsnį

minde

minde portretas
kazlaip didelis demesys kurie jau negris nes po 10m cia tevus palaidoja ir isvaziuoja.reik kreipt i tuos kurie neisvaziavo gal .kaszkaip labai noras skaldyt.

Tam o kodėl

Tam o kodėl portretas
ne tu turi išlaikyti o turi išlaikyti Valstybė. Nes tai jos po nepriklausomybės perdaryti įstatymai leido išgrobstyti viską ką šis tėvas ar motina uždirbo( viso gyvenimo įmokas profsajungai, santaupas, sveikatinimo sanatorijas, gydyklas ir t.t.).Tai valstybės valdytojai sukūrė tokią aplinką kai visą gyvenimą dirbęs jos pilietis ne tik negauna socailinių garantijų bet ir išmetamas į užribį lyg išspausta citrina..Kur dar gali rasti tokią nežmonišką santvarką?

Gerai pavarot

Gerai pavarot portretas
Naudojiesi medicina ar nesinaudoji - verčiate mokėti ir viskas. Vėl neteisybė gaunasi..

o kodel

o kodel portretas
asi turiu islaikyt ju tevus savo mokesciais? Ju vaikai manes savo mokesciais tai neislaikys, nes gyvena ir dirba svetur ir remia svetimus dedes ir tetas.. Jei liko artimieji Lietuvoje tai ju prievole yra savo mokamais mokesciais juos islaikyt o ne musu, likusiu tevyneje.

Gali

Gali  portretas
At it is manes ta supista lietuvos skyles pilietybe.dejau skersa ant tokios tipo valstybes.as pasaulio pilietis ir kazkokiu padlu valdziazmogiu lietuvos neislaikysiu.

Nu nieko sau

Nu nieko sau portretas
Žmonės užsieny dirba ir mokesčius moka, o čia gimtosios šalelės valdžia kaip hopnikas iš už kampo jiems Hop-Stop! Mums irgi mokėkit, nors sudaryti salygas čia pragyventi net neketinam! Negana, kad iš užsienių artimiesiems siunčiamais pinigais vietinis biudžetas šeriamas, tai dar ieško ko nepametę. Netrukdykit užsidirbti čia, tai ir mokesčius žmonės mokės čia. Dvigubą apmokestinimą tarptautinės sutartys draudžia lyg ir?

...

... portretas
Jie skersą ant MŪSŲ mokesčių deda, BET - antros pilietybės nori! :/

Galerijos

Daugiau straipsnių