Quantcast

Vyriausybė nepritars draudimui rūkyti daugiabučių balkonuose?

Grįžti į straipsnį

Teis.

Teis. portretas
Seimas matomai palaiko cigarečių gamintojus,jeigu nepritars draudimui.Manau yra pažeistos kitų ,nerūkančių žmonių teisės.

Rima

Rima portretas
Blogai kad nepritars,manau žmonių sveikata turi būti pirmoje eilėje.Nuo tų rūkalių bloga darosi ,nes jie pastebėje ,kad nepatinka cigarečių dūmų kvapas ,tyčia smirdina ir pučia vos tau ne į nosį pasityčiodami.

Oho...

Oho...  portretas
Man asmeniškai kenkia ir automobilių išmetamosios dujos. Tai gal uždraudžiam visas motorines transporto priemones

Poletis

Poletis portretas
Rūkaliai pažeidžia kito žmogaus teises į sveiką gyvenimo būdą.Kas apmokės nerūkančių žmonių sveikatos gydyma,susirgus nuo pasyvaus rūkimo lygų?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kodėl yra pažeidžiami nerūkančių žmonių įstatymai.Kodėl netūkantys turi uostyti nemalonų kvapą.Labai gerai kad draudžia,kad draus balkonuose.Netūkantys nežino kaip apsisaugoti save ir savo vaikus nuo rūkalių.

Daugiabutis

Daugiabutis portretas
Rukaliai galite ir po tris pakelius per diena surukyti, bet kodel tuos nuodus turi kvepuoti kaimynai. O del to, kad mano balkonas reiskia darau ka noriu, tai rukykit langus uzsidare. Smarve skleidzia, bet patys smirdet nenori matai.

TO: Ašei

TO:  Ašei portretas
Kartais vėžiu serga nei rūkantys, nei geriantys... ko bijosi, tas ir bus.. vienoj dainoj dainavo...

As

As portretas
Niekinis projektas, nelabai įsivaizduoju kaip baustų rūkančius balkone, o draudimas dėl draudimo visiškai nereikalingas.. Aš nerūkau, kaimynai rūko, kai užuodžiu užsidarau langus, nelabai patogu, bet ką daryt? Ar geriau, kad rūkys viduj ir per ventiliaciją ateis smarvė? Daug sunkiau išvėdint..

Ašei

Ašei portretas
Galėtų iš tikro uždrausti rūkyti balkonuose ir viešo naudojimo patalpose, kadangi ponai rūkaliai rūko, neatisžvelgdami į nerūkančiuosius. Kaskart kai kaimynas užsirūko, esame priversti užsidaryti langą, nes cigarietų dūmai eina tiesiai į butą ir jaučiamės lyg būtume prirūkytoje patalpoje. Kaip žinia, tabako dūmai sukelia vėžį, nu tai patys ir vėžinkitės kažkur nuošaliau, nereikia ir mūsų įtraukti į savo žudymosi procesą!!!

Tiesiog

Tiesiog portretas
bus paduodami ieskiniai del tycines zalos sveikatai. Rukyk, rukuori, apsirukyk savo balkone. Bet uztikrink, kad smirdalai liktu tik tau.

Kaip

Kaip portretas
Kaip bus vykdoma kontrolė jūs savęs paklauskit. Po mentą kieme pastatysit? Nu rūkau aš balkone, fotkinkit mane, papozuosiu. Gausiu baudą 15€. Na ir kas. O tas tesinguolis man sumokės + - 2000 už mano asmenybės viešinimą, privačių duomenų paviešinimą be mano sutikimo. Europa, nieko n,e,pa,p,i,s,i.

Tai ką daryt

Tai ką daryt portretas
kai niekas nepadeda? Nei prašymai, nei reikalavimai. Net nakty langų negalima atidaryti - smarvė nuolatinė kaip kokioje smuklėje. Vienas iš viršaus varo, kitas - iš apatinio aukšto. O pas mane vaikai..

y

y portretas
Tai gal ir bezdet balkone nebus galima ?.Tikriausiai seimunai jau nesugalvoja rimtesniu draudimu.Turbut jau issiseme aruodai?.O priimti istatyma ka nors leidzenti nemoka ,nebande.

mano kaimynas,

mano kaimynas, portretas
treciame aukste ruko ,kodel as turiu savo balkone jo nuorukas rankiot kiekviena diena ,butinai uzdrausti ,

...

... portretas
Reikia išvis uždrausti rūkyt 'tam nepritaikytose vietose'.

r

r portretas
o ko tikejotes,kad vyriausybej rupi lt pilieciu gerove? hahaha jiems tik biznis terupi,narkomanu triumfas! patys prasidumine ir pries draudimus nusistate... lai nuodija toliau narkomanai dumintojai mazus vaikus ir nenarkomanus piliecius...

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Tai blogai. Padrūžkai užkursių laužą.

Galerijos

Daugiau straipsnių