Quantcast

Vilkikų eilės Lietuvos–Baltarusijos pasienyje nežymiai sutrumpėjo

  • Teksto dydis:

Vilkikų eilės Lietuvos pasienyje su Baltarusija po savaitgalio nežymiai sutrumpėjo. Įvažiavimo į Baltarusiją pirmadienį laukia apie 1,1 tūkst. automobilių. Baltarusijos pusėje eilės išlieka nedidelės, ten įvažiavimo į Lietuvą laukia apie 120 sunkvežimių.

Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte pirmadienio rytą patikros laukė 400 vilkikų (penktadienio rytą stovėjo 559 vilkikai), Šalčininkuose – 308 vilkikai (403). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 40 valandų, Šalčininkuose – maždaug 30 valandų.

Lavoriškių punkte eilėje stovi 210 vilkikų (penktadienį – 240 vilkikų), jiems patikros reikės laukti 21 valandą. Raigardo punkte laukė 267 vilkikai (380), kuriems teks laukti 29 valandas.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukė 12 vilkikų (penktadienio rytą – 25 vilkikai), o laukimo laikas yra apie 2 valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Kamieny Loho kontrolės punkte laukia apie 40 vilkikų, Pervalko – apie 40 vilkikų, Benekainių – 40. Kotlovkos ir Vidžių punktuose eilių nefiksuota.

Baltarusijos pasieniečiai įspėjo, jog dėl remonto darbų Benekainių kontrolės punkte nuo birželio 22 dienos iki rugpjūčio 1 dienos bus apsunkintas transporto priemonių judėjimas.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte laukia apie 10 vilkikų, o Kazlovičių punktuose eilių nėra. Iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose eilės nėra, o Grigorovščinoje eilėje – daugiau nei 70 vilkikų.


Šiame straipsnyje: Vilkikų eilėsvilkikaipasienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių