Quantcast

Vežėjai fiksuoja daugiau nei dvigubai mažesnius keleivių srautus

Grįžti į straipsnį

Ne_emygeriams

Ne_emygeriams portretas
Tai dar reikia prideti, kad reisu kiekis mazesnis. Prie tu paxiu reisu sumazejimas butu mazesnis.

Na taip

Na taip portretas
tokiose senienose tik virusa pasimt.Ventsistemos tai uždaros kaip kruiz.laivuose

Aha

Aha portretas
nemanau kad maršrutu Klaipėda - Vilnius ar pvz Palanga - Marjampolė pripelije ir pasmirde kiaurai autobusai yra pakeisti naujais. Visų pirma tuos trantus su keliasdešimt kartų perrinktais varikliais ir mechanine sistema, pakeiskit o tik paskui norėkit turėt keleivių. Ir dar. Kas gali dažnai važinėti su tokiais laužais jeigu pvz nuvažiuot iš Klaipėdos į Vilnių yra ne ką pigiau nei iš Vilniaus į Varšavą?Nu krc. keiskit visą valdymą ir struktūrą. Aiškiai nesusitvarkoma ir grybaujama

.

. portretas
Kol neleisit už kelionę mokėti grynais, tol apsieisiu be jūsų paslaugų. Priemiestiniuose autobusuose galima grynais atsiskaityti, ir nė vienas vairuotojas dėl to dar nemirė. O kam mano pinigai ne pinigai, negaus iš manęs jokių - nei grynų, nei elektroninių.

R

R portretas
Kainas susimažinkite!!!

rrr

rrr portretas
jokio saugumo jusu autobusuose nera! tarybmeti autobusuose langai atsidarinedavo,o dabartiniuose kaip budose viskas uzdajrineta, pr.ib.ez.deta prisnopuota niekas nevedinama prakaitu prasmirde,tie ventiliatoriukai virsui neveike smarve! apsileide esat,jokio gerio keleiviams!

Antanas iš Rokiškio

Antanas iš Rokiškio portretas
Važiuoja vienas rytinis autobusas į Kauną iš Rokiškio. Grįžta tas pats autobusas 16.30 iš Kauno. Per dieną tik vienas reisas ir tas nepatogiu laiku. Atnaujinkite visus ir bus keleivių. Bus trumpesnes keliones pasirenkančių keleivių. Keleivių yra ir bus tik informacijos stotyse jokios. Tai blogiausia, keleiviai kliaujasi nuogirdomis. Be to tas beprasmis sodinimas šachmatų tvarka. Koks skirtumas, juk žmonės su kaukėmis nors jos ir neapsaugo, Sodinimas šachmatų tvarka tik formalus bereikalingas žaidimas. Atnaujinkite visus maršrutus ir keleivių bus, tik laiku informuokite, o dabar sužinome tik iš nuogirdų.

Kur

Kur portretas
Tau bus daug keleivių. Pvz. - pirmasis autobusas link Kauno , laikas 5.40 , Kaune 9.00 ,tai 9 fortas . Toliau važiuoja į Vilnių. Kam tinka toks marsrutas ? Ir tai tik vienas pavyzdys.

Galerijos

Daugiau straipsnių