Quantcast

A. Veryga stengiasi dar pabranginti alkoholį

Grįžti į straipsnį

jui

jui portretas
kas negeria tai durnas arba nesveikas ir valdzios priesas nes nepildo biudzeto

teisingai

teisingai portretas
ir gerai daro, nusibodo tie alkoholikai. Kiek nelaimingu zmonu, vaiku, vyru, tevu . Kiek avariju, kiek suzlugdytu gyvenimu. Kas isgeria tik taurele , tam nebaisu tie pabrangimai, ir nereikia cia varyti ant ministro. Zinom, kas varo, ir kam tai naudinga

brrrrrrrrrrrrr

brrrrrrrrrrrrr portretas
Jau tokia kvaila sypsenele, ka bekalbetu ir is kur toki istrauke

Anonimas

Anonimas portretas
Vyti ta veryga is lieruvos kas leidzia tokem asilui daryti tvarka lietuvoi tegul tvarkosi savo sistemoi asilas

Kkkl

Kkkl portretas
Siaip apstinentai niekada nebuvo protingi, jie tiesiog pripažinti ligoniais

kaip maisas

kaip maisas portretas
kiauras biudzetas,biedna 'valstybe' gyvena tik is pvmo ir akcizo ,visa kita prixvatininku saskaitose,beda Tautai per tokia 'valstybe'.

Vasia alkaholik

Vasia alkaholik portretas
Veryga eik na..ui pid@ras mokyklos pastumdeli!

Lanzbergas

Lanzbergas portretas
Alkoholis turi but VELTUI dalinamas ! Kad zydsaudziu tauta greiciau isnyktu !

Anonimas

Anonimas portretas
Kada pagaliau šita visa šutvė paliks mus plikus ,basus,o patys spruks kuo toliau. Taip duos darbo kaimynams lenkams,latviams ir jų biudžetas tik stiprės,o mūsų pasieks dugną.Tai štai kaip dirba mūsų vyriausybė.Užsakovas geras nualinti šalį ir visus pasmerkti myriop.Tai tokia mūsų demokratinė valstybė.Debilai iš debilų nėra visai šiai valdžiai smegenėlių.Laikas visiems trauktis kol dar ne vėlu,nes jau daug juodų darbų pridarėte.

tegu brangina

tegu brangina  portretas
Vis vien milijonai , gal milijardai iseina is Lietuvos i Latvija ir Lenkija perkant maista ir gerimus

klp

klp portretas
mokytojai savo streikais ministres atsistatydinimo pasieke, kas turetu streikuoti kad sita priedurni nuversti??

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tikriausiai pagrindinis psichiatro tikslas Lietuvą sugriauti ekonomiškai(galimai tai ,,valstiečių,,tikslas).Šiuo konkrečiu antialkoholiniu atveju,kolchoznykai apšmeižė Lietuvą esant labiausiai pasaulyje prasigėrusia tauta,ir isteriškų bobų pagalba,(taip sakant ,,ant bangos'')pradėjo griauti pakankamai gerą nuo sovietmečio Lietuvos sveikatos apsaugos sistemą.Dabar jau ji tikrai žemiausio lygio Europoje.Bet Veryga skelbtinapue tai neturi įgaliojimų.Alkoholio kainų kėlimas,tai paskata daugiau jo pirkti Lenkijoje ir het Latvijoje,o ne koks nors geriančiūjų skaičiaus mažinimas.Taip nemažai lietuviai,kaip ir kiti europiečiai,to alkoholio suvartoja,bet suvartojimas kyla smunkant gyvenimo lygiui,o lėšas skiriamas alkoholiui išvežant užsienin Lietuvos ekonomika smunka,gerbūvis menkėja ir iš nusivylimo gerti pradeda vis daugiau ir daugiau tautiečių,nesvarbu,kad alkoholio įsigijimo sąlygos keičiasi.

Verygai

Verygai portretas
jei jau branginti tai branginkite 100 procentų o čia dėl kelių centų tai tik žmonių erzinimas o naudos jokios branginkite alkoholį ir piginkite maisto produktus visi dėkosime

klp

klp portretas
Visškai pritariu Verygos nuomonei, kad alkoholis būtų brangus. Ir nieko tokio, kad pas estus, latvius ar lenkus jis bus pigesnis - lai geria. Tikslas yra aiškus ir geras - mažinti alkoholio vartojimą. Suprantu, kad daug yra besipriešinančių. Bet taip pat suprantu, kad daug iš besipriešinančių "baubia" tik dėl to, kad "baubia" banda. Kiek buvo baubiančių prieš pardavimo laiko ribojimą? Kur jie dabar baubia?

matomai

matomai portretas
Su tokiais pasiulymais tamsta turbut turite paslepta degtines fabrikeli.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tai kaip su atlyginimais ir pensijom žiūrint į EU vidurkį??? Kodėl pirmiausia lygina produktų kainas??? Kainomis juk jau seniai EU pasivijom ir net aplenkėm?

Anonimui

Anonimui portretas
Kurioje čia vietoje tokia didmeninė prekyba, kad 0,5 ltr. degtinės butelis kainuoja 0,84 EUR ? Savikainos su kaina nesupainiojai kartais ?

Anonimas

Anonimas portretas
Kiap šnapsas su 300 procentu antkainiu manau jei nuo jo ir į biudžeta ir sumokėtu nedidine kainą nebutu nieko blogo.Tik deja mūsų didmenininkai ir prekybininkai mano kad tai pasipelnimo šaltinis ir kelią kainas ne dėl akcizo didinimo o dėl didelio pelno norėjimo.Dimeninėje prekyboje 0,5 degtinės butelis kainuoja 0,68-0,84 Eur. Tai dabar protingieji kurmiai paskaičiuokite. jei mokate aišku, kiek normaliai, protingai parduotuvėje turėtu kainuoti degtinė.

Tika

Tika portretas
Veryga tai yra vaikystėje ar jaunystėje labai traumuota asmenybė ir ypatingai dėl alkoholio. Ir mano manymu tokie neturėtų tokie ligoti asmenys dirbti seime, kadangi jie užsiciklinę tik ant vieno dalyko, kitokių problemų nemato ir nenori matyti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kiek Lietuvos ekonomikai žalos pridarė šis kolchozo psichiatras negalima lyginti net su 50-ties metų okupacijos padaryta žala.

Antanas

Antanas portretas
Jei aš būčiau Veryga, tai po tokių komentarų numirčiau iš gėdos...

Romas

Romas portretas
Bukumas žmonių ribų neturi. Nesurenka biudžeto, tai jis mano, kad padidinus akcizus daugiau surinks ? Samanės varytojai jau savaitei į priekį turi užsakymų. O daugiausiai džiaugiasi lenkai ir latviai.

Jūratė

Jūratė portretas
Labai teisingai ministras elgiasi. Dar reikėtų uždaryti visas vadinamas išpirktuves ir naktinius barus, kurie tik šleikštulį kelia.Tada gal kiek priartėtume prie normalios būsenos. O dabar viename prekybos centre alkoholiniais gėrimais prekiauja bene septyniose vietose.Tai ne pirmo būtinumo prekė,kad jai skirti šitiek dėmesio.O šiaip reikia džiaugtis,nes tikrai alkoholikų , net vizualiai ,-sumažėjo.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nors esu triezvenikas,bet absoliutus antiveryga.Kaip manot,kodėl Estijoje gerbūvis aukštesnis nei Lietuvoje.?1991-1995 dirbau ir gyvenau Taline.Tada šnapsas kainavo lygiai tiek,kiek dabar pienas.Tarp Talino ir Helsinkio kursuodavo apie 10 keltų per dieną ir visuomet iš Talino jie išplaukdavo didžiausia įmanoma grimzle,nes būdavo pilni suomių ir šnapso dėžių.Per tuos 4 metus Estų ekonmika tiesiog, kaip ant mielių lietuviškas samogonas ,suburbuliavo.Norint,kad apsipirkti lenkai važiuotų Lietuvon,šnapsą reikia atpiginti maždaug 3 kartus pagal mano paskaičiavimus Švedijos gerbūvį pasiektume per valstiečiams likusius 2 metus.

Pilietis

Pilietis portretas
Nejaugi šita žaliųjų asilu gauja esanti valdžioje nesupranta kad pabranginus alkoholį klestės kaimynai lenkai latviai ir netgi baltarusiai kurie viska parduoda pigiau o atsivežti nera labai sudetinga ir brangu. Čekijoj geras alus kainuoja puse euro o slivovica 5 eur ir ten niekas nebrangsta nes valdžia pabranginusi alkoholį pasmerkta žlugti. To ir linkime zaliesiems valstiečiams dar kitaip seniais besmegeniais vadinamiems

gailestis

gailestis portretas
na o sito kenkejo matyt feisa matysim dar du metus nieks nesako kiek jo deka i biudzeta neiplauke pinigeliu bet carui jis tinka o saulius pries cara neis

Galerijos

Daugiau straipsnių