Quantcast

Verslo atstovai: mažai barų ir kavinių gali dirbti su tokiais ribojimais

Grįžti į straipsnį

To Kaunietis

To Kaunietis portretas
Debile tu! Ar sukūrei nors vieną verslą? Žinoma, kad ne, nes debilams tai neįmanoma. Neskaitinėk straipsnių apie covid, užsikrėsi

Kaunietis

Kaunietis portretas
Vaje vaje,kas per išpindėjimas,parduotų bokalų skaičius svarbiau už išsaugotas gyvybes.Kiniečiai tokius netikėlius seniai uždarė,ten kur saulutę kvadratukais mato,dėl to pas juos ir tvarka,ten kur reikia griežtesnių sprendimų.O čia,bet kokiam šliužui,nusispjaut ant kitų gyvybių.

AK

AK portretas
Ir nedirbkit. Tūkstantis prieaugio per dieną iš sporto ir sveikatos, laisvalaikio leidimo vietų. Net ne pirmos būtinybės vietų. Štai mokymo įstaigas pražiopsojome visai be reikalo, jas irgi reikėjo rakinti savaitės pradžioje, kaip matom. Visa, kas nėra būtiniausia, dabar turi sustoti, iki valdomos situacijos. Barai kavinės - išsinešimui, prašom.

tokiems, kurie supranta kai patys suserga ar artimas miršta

tokiems, kurie supranta kai patys suserga ar artimas miršta portretas
na tai nedirbkit, arba tiksliau - eikit dirbt normalaus darbo nedejavę, rypuoja rypuoja - lyg tai visiems rojus, tik jiems blogai, beje - žmonės gali ir pavalgyt ir gert namuose, tegul mokosi gamint, indus plaut, o ne nagus atkišę vaikščiot po barus ir klubus naktinius. Savanaudžiai nelemti - žmonės miršta, o jums biznis užtruks, negalėsit p0iniguose pasivartyt su pupytėmis? Eikit tėvus prižiūrėt, vaikus savo auklėt, pamokas padėt ruošti, suprasit, kad ne išlepėlių žolė ir feelingas svarbiausia.

LKL

LKL portretas
Mano supratimu laikas jau įvesti komendanto valandą-nuo--iki ir viskas bus aišku nereikės naktibariams verkšlenti,DIRBKIT DIENĄ,nėra čia ko naktimis užkratais dalintis,dieną bent aiškiau be kaukės eik velniop,o naktį policijos nėra tai daro ką nori.

kaimietis...

kaimietis... portretas
oi kaip atsibodo,tu kaviniu ir viesbuciu verkslenimas...,vieni pas kitus vaiksciokit ir gyvenkit ir biznis klestes,,,,verkia ir praso pagalbos,galima pagalvot,kad kitiems jos nereikia...blt...,atsidarei bizni,tai ir visas rizikas prisiimi...,ar jau jus,kazkuom isskirtiniai,visa laika ant arklio norit sedet...ir jojikai krenta....

Galerijos

Daugiau straipsnių