Quantcast

Verslo atstovai apskundė sostinės valdžios taksi paslaugų konkursą

Pirmą kartą taksi paslaugas pirkti panorusi Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė viešąjį konkursą, tačiau jame dalyvauja tik vienas pretendentas. Nors savivaldybė neatskleidžia, kas pateikė pasiūlymą, sostinės taksi verslo atstovai, apskundę konkursą, spėja, kad paslaugas savivaldybė pirks iš savo pačios įsteigtos viešosios įstaigos "Vilnius veža", rašo "Verslo žinios".

Įmonės "Standart taksi" vadovas Ričardas Kriukovas teigia, skundus Viešųjų pirkimų tarnybai pateikė Taksi paslaugų teikėjų asociacija, kuriai vadovauja pats R.Kriukovas, ir bendrovė "Sauda". Anot jo, konkursas apskųstas dėl perteklinių reikalavimų - reikalaujama, kad automobilis atitiktų "Euro 5" ekologijos reikalavimus, jo bagažinė būtų ne mažiau kaip 690 litrų talpos.

"Mes skundėme konkurso sąlygas, kuriose buvo parašyta, kad reikalaujama "Euro 5" standarto automobilių, nors taksi taisyklėse, kurias yra priėmusi pati savivaldybė, tokio reikalavimo nėra", - sakė paslaugas su "Open Taxi" ženklu teikiančios "Saudos" vadovas Saulius Kundrotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių