Quantcast

Verslas skeptiškai vertina siūlymą uždrausti vilkikų eismą į Rusiją

Grįžti į straipsnį

Audronė

Audronė portretas
"Lenkijoje protestuotojai" tai patys ukrainiečiai arba apmokėti tos šalies išdavykai. Rusijai nusispjaut į visas sankcijas, jie pas save visko turi ir norėdami viską pasigamins, o mes tokie protingi kiek mokėsime už šildimą? dar negavote sąskaitos? kiek kartų išaugo kaina? o kitos kainos? mažėja ar auga? Žmonės - savo galva galvokite, JAV ir tie toliau perka pas rusus nes pigiau tik garsiai nesako o mes tuojau badu mirsime nes tokie mat stipruoliai, Rusijai pakenksime. Varguolių valstybė ir brendame į dar didesnį skurdą.

Popiežius

Popiežius  portretas
Europoas keliai stiprei ištuštėjo . Visivairuotojai ukrainiečiai išvyko ginti tėvynės . O kur išvyko ,girtekos , ruseliai ? Nes ir jie dingo . Jie išvyko žudyt ukrainiečiu . Tai pasiulykit dar jiems darbo vietas išsaugot . Po žudyniu . Manau jums nieko tokio

Popiežius

Popiežius portretas
Tik nereikia verkšlenti ponai neapsisprendėliai . Vis bandot rusui i šikna ilist . Jokiu važiavimu i bandito šali negali buti . Labai smalsu ka tokia ,girteka, šitoj sit daro ? Iki karo lietuviai jiems nežmonės buvo ,nes ten 98 proc , dirbo rusai už kapeikas . O lietuviai vairai buvo visaip žeminami ,matai rusiško kapitalo firmoj , registruotoj lietuvoje , lietuviai nereikalingi . Apšiko visa europa lietuvos vardu , nes numeriai lt . Odabar jau mačiau skundžiasi , kompensaciju nori . Kaip suprasti ,? Ka tik vairuotojai žino kieno ten pinigai ? Ir šefas per kelis metus tapo turtingiausiu trejetukia . Kodėl niekam neįdomu ?

Neleidzia ideti nuorodos!

Neleidzia ideti nuorodos! portretas
Ziurekite jutube kanala "Kategorija E" ir video "Nienavistj k russkim\Zabastovka daljnoboiscikov v Europe". Musu medijos slepia,kas darosi ES ir JAV,kur "Laisves konvojus" seniai Vasingtone!

Mūsų triedžiantys ukraina valdžiukai

Mūsų triedžiantys ukraina valdžiukai portretas
jau nežino ką daugiau daryt. Viską uždraudė, susankcino, suvaržė ir ką galėjo tą padarė. Dabar reikia kažką dar sugalvot kitaip nebus ką daugiau veikt. Idiotai.

Galerijos

Daugiau straipsnių