Quantcast

Vartotojų atstovas: „Perlo Energijos“ pasitraukimas nėra pats blogiausias variantas vartotojams

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
vienu žuliku mažiau.

tegu ilsisi .....

tegu ilsisi ..... portretas
Įdomu iš kokių energijos šaltinių apsiėmė tiekti energija tas "Perlas energija" - gal iš parduotuvėse įrengtų kasos aparatų? Spekuliantų perpardavėjų mums nereikia, reikia energijos gamintojų, kurie ją generuos iš atsinaujinančių šaltinių arba iš perkamo kuro. Kelis ar keliolika kartų perparduota kiekviena produkcija pabrangsta atitinkamą kartų skaičių ar net geometrine progresija - iš kelių centų virsta keliais Eurais.

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Už STRATEGINES paslaugas valstybėje atsakinga VALDŽIA. JI PRIVALO planuoti, numatyti, kaip viskas veiks, privalo nepertraukiamai stebėti, kontroliuoti jų tiekimą, tartum karinį objektą, ir LAIKU bei PROFESIONALIAI imtis priemonių, kad tiekimas nesutriktų, kad viskas būtų vykdoma laikantis itin griežtų įstatymų. JI ATSAKINGA ir už tai, kas buvo prileistas prie rinkos dalybų. Kas imsis tirti šį detektyvą: kokie ostapai benderiai šios ,,liberalizacijos" autoriai; kokiais tikslais užvirta ši košė; kokas ir kodėl čia įkišo ,,Perlą"; kodėl į tiekimą NEĮLEIDŽIAMI vietiniai(!!!) elektros GAMINTOJAI, ir kt.. Gindamasi nuo apmulkintų vartotojų rūstybės, vyriausybė pažadėjo kompensacijas. Tik, žinoma, ne iš kaltųjų asmeninių kišenių, o ... iš valstybės biudžeto(!). Gera, kai gali išsidirbinėti, kaip tik į galvą šauna, bet atsakyti už savo darbus nereiks? Kai gali bet kada kišti ranką į valstybės iždą, ir negauni per nagus už jo siaubimą?

Tai

Tai portretas
Kitiems daugiau tokiu klientas kurie tures po 40 cnt, uz kw, moket ar turit prota ka daryt seimoms kurios augina vaikus jiems mokytis reik , sugadins akis nuo blogo apsvietimo ir 100 e, uz elektra moket i men, lik ne prie musu pajamu .

Vyriausybe

Vyriausybe portretas
,,ant puoduko,, sedi,kad tai daleidzia? Rinka,mes bejegiai,ane,Simone

Galerijos

Daugiau straipsnių