Quantcast

Brangs ir vanduo: kur bus didžiausi kainų šuoliai?

Grįžti į straipsnį

tik

tik portretas
nemeluokit uztenkamai vandenys prisiplese dar mazai tai gobsumo vyrusas uzvalde nepaprastu isgamu nepaprastoji padety su beprasmiskai cinisku sukiu /slavukrainy/ kai zmones zusta beprasmiam kare ???????

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvos konservatorių reitingai apklausose didžiausi net šiandien? Yra Lietuvoje rinkėjų, kuriems Lietuvos verslas, Lietuvos valstybė, kuri gyvena iš to verslo pinigų ir mūsų visų darbai atrodo nesvarbu. Tie rinkėjai maitinasi daugiausia bulvėmis, todėl yra prastos sveikatos, kūrena malkomis, pavogtomis iš artimiausio miškelio, naudojasi prasmirdusiais lauko tualetais ir tiki, kad konservatoriai užkariaus viską, įskaitant Marsą. Realybe konservatorių mintys net nekvepia, tačiau šiems jų rinkėjams realybė yra skaudi, verta ją pamiršti, jiems reikia pasakų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Kada

Kada portretas
Kalipėdos vanduo atiduos miestiečiams skolą? Taigi vienu metu, vietoje to kad piginti klaipėdiečiams mokestį už vandenį, šie ponai pilnu tempu ėmė miesto pinigus Klaipėdos rajono vandens sistemų įrengimui. Ir mūsų savivaldydė tam pritarė. Taigi rajonas gyvena savo biudžetu o miesto - savo. Kodėl niekuo dėti miestiečiai turi apmokėt kaimiečių gerbūvio įrengimus?Kur yra dingę tie įstatymų sargai kurių darbas - žiūrėt kad viskas būtų pagal įstatymus? Alio Kerekeš?

šnapsą gersim

šnapsą gersim portretas
...

GGG

GGG portretas
Saskaita atrodys taip; UAB"Vanduo" vandens gamyba 1m3-4,998eur UAB"Vamzdis" vand. vamzdžio eksplotacinės išlaidos 1m31,993eur UAB"Slėgis" slėgio palaikimo mokestis- 1m3-1,5699eur Elektr vand gamybai ir slėgio palaikymui 1m3x koef lygu 0,299eur Sąsk apskaičiavimo mokestis 0,159eur viso 9,0189eur PVM 21% 1,8939eur Mokėti 10,9128eur

senis

senis portretas
kaip suprantu lietuvoje vanduo turi būt brangesnis nei sacharos dykumoje.

>to Anonimas

>to Anonimas portretas
Tai dar ne metų galas...

a sankcijos rusijai vistik veikia

a sankcijos rusijai vistik veikia portretas
zekit kiek vandens sutaupysim...a paskuj ji pardave bizni padarysim...a jau kiek mokesciu mentu i politiku geroves valstybej surinksim....

Gyvulių banda......

Gyvulių banda...... portretas
Kad paspringtumete konservatoriai su tokiu valdymu........kai jūs ateinate į valdžią viską paverčiate chaosu.......tik brangs.......

sekantis

sekantis portretas
kas sekantis i eile brangint ?

Paradoksas

Paradoksas portretas
Daugiausia vandens išteklių turintis šalis pasaulyje yra Lietuva, tai čia vanduo centus turi kainuoti...bet. mokama ES vidurkį...algos ės dugne...bet ponų vandenų išvogti net 2milijardai ės litų paramos, dar gavo 1milijarda EUR iki 2028metu...na nes ne viska isvoge...o kaip vamzdynai rusiški daug kur dar liko. O kai kur net ir nuotekos nevalytos pvz Jurbarko rajone į Nemuną teka...ir visiems viskas ok...Šnipiškės ir tos VLN centre be nuotekų...kokia betvarkė Lt jovalyne...issidesiu nelegalų gręžinį ir eikit velniop. O nuotekos kaip visi po šiai dienai tvarkysiu..taip kad net marios žydi rekordiškai...

tegyvuoja karai?

tegyvuoja  karai? portretas
Prasidėjo tikra konslibų "laisvė" pasipinigavimui, nes......karas Ukrainoje?

Nu jooooo

Nu jooooo portretas
Kai atsibodo tas dangstymasis karu, tiek melo, o spekuliantų kišenės pyšta nuo pelnų

To Anonimas

To Anonimas portretas
Oficialiai skelbia kad iki 200 milijonu paaukojo ginkluotes, bet aisku ir durnam kad ten beveik viska savo sukiso, apie koki milijarda euru. Es pensininkai lupynes, o pinigai i ukraina keliaus.

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbu ukrainai parama iki metų galo pasak anusausko viršys pusę milijardo eurų....

...

... portretas
Velniop susmirduse ukraina, nesdinkites ukru bomzai is lietuvos !!!

Įtariu,

Įtariu, portretas
kai tik vanduo pradės brangti, žmonės pradės dar labiau taupyti ir mažiau vartoti. Ar tai reiškia, kad ir vėl reikės kainas kelti? "Klaipėdos vanduo" anksčiau teigė, kad jų kompanija rūpinuosi savo darbuotojais ir nori, kad jie būtų laimingi, todėl pas juos labai dosnūs kalėdiniai korporativai ir komandiruotės. Gal jau atėjo metas taupyti? Nes žmonės jau nepajėgs apmokėti jūsų šventes ir atostogas.

Tadas

Tadas portretas
Tas kas gers is saltinio ar sulinio vandeni bus sodinamas i kalejima.

Lina

Lina portretas
Visko esu mačiusi, girdėjusi,bet dar didesnės nesamonės neesu regėjusi, na kur matyta kad iš to eilinio žmogaus paskutini maisto kasnį atima juk iš kur tam vargšui gauti pinigų jei jis yra neigalus sakysit gauna pinigus už taip, taip jie gauna ,bet jau jie nelabai įstengia įpirkti maistą ,vaistus, o čia vanduo ,elektra ,dujos kurie brangsta nežinodami galo ribų ,valdžiai gerai juk gyvena nemokamai viešbutyje užnieka mokėti nereikia na ar jiems negėda prieš liaudį ateis rinkimai ką gi jie kalbės ?

Kodėl ministras Kreivys prieštarauja ?

Kodėl ministras Kreivys prieštarauja ?  portretas
Energetikos ministras Dainius Kreivys anksčiau ne kartą teigė, kad EK pasiūlymas vartotojams perskirstyti gamintojų, gaminančių pigią elektrą ir ją bangiai parduodančių, viršpelnius didžiąją dalį elektros importuojančiai Lietuvai YRA visiškai nepriimtinas. 

" pasirūpinęs " laivu , tas pats darbštuolis konservatorių

" pasirūpinęs " laivu , tas pats darbštuolis konservatorių  portretas
Masiulis kartu su žmona rūpinasi ir elektra ? ___energijos pardavimų biržos Šiaurės Europos regione ir pirmosios  tarptautinės elektros energijos pardavimų birža pasaulyje, apimančios devynias šalis (Lietuvą, Norvegiją, Daniją, Suomiją, Švediją, Estiją, Latviją, Jungtinę Karalystę ir Vokietiją) – „Nord Pool Consulting“ direktorę ir aptarnaujamų rinkų direktorę Liną Masiulienę. L. Masiulienė yra garsaus Lietuvos vadybininko, politinio veikėjo, „Litgrid“ generalinio direktoriaus Roko Masiulio sutuoktinė (AB „Litgrid“ – Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorius, valdantis Lietuvos elektros perdavimo tinklą. Bendrovė palaiko stabilų šalies elektros energetikos sistemos darbą, valdo elektros energijos srautus ir sudaro sąlygas konkurencijai atviroje elektros rinkoje). Tad akivaizdu, kad elektros energijos reikalus Lietuvoje tvarko tvari šeimyninė ranga.

To ir reikejo tiketis

To ir reikejo tiketis portretas
Giraites vandenys jau rugpjucio menesi pabrangino.elektra brangsta,dujos brangsta kaip cia vanduo atsiliks

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Kiek laivas „Independence“ mums atpigino elektros kainas?  ____Estai ir latviai nesutinka prisidėti prie mūsų SGD terminalo laivo-saugyklos „Independence“ išlaikymo galbūt dėl to, jog „Independence“ akcininkai slepiasi Bermudų ir Kipro ofšoruose?

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
2009-ųjų vidurys. Konservatoriams į pagalbą atskuba ką tik išrinkta prezidentė D.Grybauskaitė. „Klaipėdos naftos" vadovu paskiriamas Rokas Masiulis, SGD terminalo bendrovės veikla nutraukiama. Pasirenkamas pats brangiausias, gigantomaniškas naujojo terminalo variantas. Jokių Lietuvos įmonių, jokių ES pinigų, jokių lietuviškų bankų. 2011 m. viduryje konkursą laimi vienintelis dalyvis - D.Grybauskaitės numylėti norvegai, pas kuriuos ji ką tik vyko savo pirmojo valstybinio vizito. Finansavimui paskolas teikia skandinavų bankai.

Į liberkonservatorius nebegaliu nei žiūrėti , nei girdėti

Į liberkonservatorius nebegaliu nei žiūrėti , nei girdėti  portretas
Turime laivą , o kiek mums " atpigo" kas nors ? __kodėl Lietuva už laivą, kurio kaina 250 mln. dolerių, iki 2044 m. įsipareigojo sumokėti milijardą ? !!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu elektra bus nepastovi o dabar ji pinga, kodėl vanduo turėtų brangti daug.Viskas Lietuvoje keista,išrinktieji dirba ne savo šaliai jos žmonėms o Žinote,peržengtos visos ribos.

idomu

idomu portretas
Kiek kainuos vanduo iš demokratiškų vandens patrankų, gal už dyką žiemą ant žmonių liesite?

Šventa tiesa

Šventa tiesa portretas
Kai vadovavo valstiečiai Lietuva baigė atsigauti , o atėjus konservams , liberalams viską sunaikino savo naudai.

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
",,vergai sukilo ir susibure pas Spartaka.T,,"ai negi lietuviai nepasieke net ano lygio!??....Tai, kad Spartak- buvo - ne lietuvis ir.. ne Tadas Blinda:)))

NERA UŽ KA BALSUOTI. BUTKEVICIUS LANDZIOJA Į ETERĮ

NERA UŽ KA BALSUOTI. BUTKEVICIUS LANDZIOJA Į ETERĮ portretas
JO VALDYMO LAIKAI BUVO BLOGI. TIPO ZMONES UŽMIRŠO IR VEL LENDU.. DEGUTIENE IR NIEKO GERO NELOJO. NERA KA RINKTI.

valdzia tiek vyriausybe tiek prezidentas

 valdzia tiek vyriausybe tiek prezidentas  portretas
nekontroliuoja situacijos.Didziule krize salyje,kainos pasieke olimpa ,save gerbiantis zmogus atsistatydintu ,bet jie laikosi postu tik del algos.

O konservatpederastu gauja su nuosedom priekyje

O konservatpederastu gauja su nuosedom priekyje portretas
nesiruosia ORA apmokestint ???

Eina liberkinservatų ministrai paskui tą laivą

Eina liberkinservatų ministrai paskui tą laivą  portretas
Energetikos ministras Dainius Kreivys anksčiau ne kartą teigė, kad EK pasiūlymas vartotojams perskirstyti gamintojų, gaminančių pigią elektrą ir ją bangiai parduodančių, viršpelnius didžiąją DALĮ elektros importuojančiai Lietuvai YRA VISIŠKAI NEPRIIMTINAS ! ___P.S. kaip reikia nekęsti Lietuvos ir tautos ! O balsuojantys už konservatorius , liberaliai laisvus turėtų eiti atgailauti, tik zombiai to nesuvokia .

Nesuprantu :

Nesuprantu : portretas
Senoves Romoje,neturedami rasto,laikrasciu,TV,mobiliaku - vergai sukilo ir susibure pas Spartaka. Tai negi lietuviai nepasieke net ano lygio!??

juokinga

juokinga portretas
EU įvedus sankcijas Rusijai dėl karo, tą pačią EU ištiko stresinė situacija- viskas pradėjo brangti. Nors tų sankcijų tikslas buvo sugriauti Rusijos ekonomiką. Bet kaip matome, ekonomika pradės pirmiausiai griūti pačioje EU, pirmiausia tokiose vargingose EU šalyse kaip Lietuva. Tuos tarpu Rusija dėl įvestų sankcijų tepatyrė iki šiol 6% ekonominį nuosmukį. Ir kaip kurie ekonomistai teigia, sankcijos Rusijai nepasiteisino, maža to, pačiai EU sankcijos grįžta bumerangu.

:)))

:))) portretas
turbut, per norvegu tarpininkus...

fas fas

fas fas portretas
Tai gal vandeni is ruskiu pirko, kad brangsta?

o ko cia

o ko cia portretas
tunot tam durniu laive, yra ir siltu krastu kur galima gyventi, pvz.Graikija, Ispanija, Turkija, parduokit savo karvelides ir isikurkit kur silta visus metus, ziema +10, tai nei sildymas nei karstas vanduo nekainuos, o ir gyvensit gryname ore, ir maudysites nemokamai siltoj juroj, ne taip kaip pas mus vasara ledinis vanduo. Zinau daug pazystamu kurie taip padare ir dziaugiasi, o cia uzveze ukru, jiems viskas nemokamai, tai ir verzia saviems kilpas ant kaklo

'''''''''

''''''''' portretas
bus nauja ,,kvepalu'' rusis--,,smorodas''

senjoras

senjoras portretas
'Vargšeliai', jau taip "nusigyveno" ger.vandens tiekėjai?...

:)))

:))) portretas
beretnykai , jus ir taip nesiprausiat, nes neturit uz ka... tik i parduotuves neikit prasmirde konservu rinkejai...

Nesiprausite ir nesirgsite

Nesiprausite ir nesirgsite portretas
Čigonai nesiprausia, tai ir neserga. O tie visi sterilūs, nuplauna visą gerųjų mikrobų armiją nuo kūno ir suserga leginialioze.

pamirsot

pamirsot portretas
ponuliai tai ir uz i kanalizacija nutekama vandeni teks moketi dvigubai brangiau, reikes isigyti lauko tualeta, nors jau 50 metu kaip isivedziau dar prie ruso savo lesomis miesto vandentieki, prakeikti lupikautojai kada jums bus gana

Nu jo

Nu jo portretas
Vandenio era prasidėjo. Reptiloidai kelia galvas.

Ko verkiat?

Ko verkiat? portretas
Kazkada paklausiau Jakutijoj(armijoj) bomzo. Tu prausies ,nors kada? Jisai man atsake,tai aisku,vasara vandens telkiniuose,o ziema klausiu jo,o ziema,o kiek tos ziemos? O tais laikais vasara 4 menesiai,visa kita ziema. Taip ir cia bus.

kaip gerai

kaip gerai portretas
Lietuviai tuoj blusom utėlėm ir kitais alfonciukais užsikrės

Alio , pamiršote be pigiausio

Alio , pamiršote be pigiausio  portretas
vandens kainos ES , paminėti MŪSŲ algos , pensijos t.p. NEGALI PRILYGTI ES , vienos iš mažiausių !

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai lupkit kiek galima brangiau vergai turi mokėt

Galerijos

Daugiau straipsnių