Quantcast

Valstybė skolinasi pigiai, tačiau tik skylėms užkamšyti

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
reikia skolintis kol skolina, nes artinasi skolų krizė, kai visas skolas nurašys... o nesiskolinusieji liks ant ledo, kai pasiskolinę galėjo toliau vystyti ekonomiką ir didinant pinigų masę, pasivyti ES vidurkį... o prie dabartinės diržų veržimosi politikos liksime uodegoje...

ROMUALDAS

ROMUALDAS portretas
Gyrėsi biudžetas subalansuotas ir atidėta kriziniam laikotarpiui . Virusas parodė tikra padėtį. Ir vėl skylės ir vėl jų lopymas .Gaila smegenų transplantacijos nedaromos ,gal po jų daugiau tiesos būtų, valdančiųjų kalbose ir darbuose .Nors ir tokios kraštutinės priemonės vargu ar ką pakeistų .Kai nori valdyti ilgai , fantazuoti , meluoti žmonėms matomai ir reikia .Tačiau kada nors, kaip ir dabartiniu metu į dienos šviesa melas išlenda.

Anonimas

Anonimas portretas
MATOSI KAIP GEREJA......!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PENSININKE

PENSININKE portretas
KUR, KADA ir KAS BUVO NUTEISTAS uz KORUPCIJA ( vogima)? Grybauskaite per 10 metu i supuliavusios teisesaugos instituciju vadovus skyre KA? Siandien TEISESAUGOJE DVIGUBI standartai : kai uz didesni nusikaltima vaiksto laisvai, o uz maza - zmogus "SAUGOMAS" padidintai net su uzstatu. Apie korumpuotus teisejus SPENGIANTI TYLA. Valstybes vadovams supuliavusi teisesauga NEIDOMI. Kur kreiptis de TIESOS eiliniam pilieciui , kur ?

Anonimas

Anonimas portretas
Ka jus durni runkeliai padarysit? Eikit pastreikuoti. Gal revoliucija kelsit baudziauninkai.? Taigi pabyrbekit ir mars i tvarta.

to ,,meilė" turi kainą?

to ,,meilė" turi kainą? portretas
Galėtum pasivadint kokiu retu niku - žinotume kada kur rašai...gera info..AČIŪ. "Sukapojai" švariai tuos čia bešmėžuojančius oponentus:D)..

"meilė " turi kainą ?

"meilė " turi kainą ?  portretas
Lietuva GALUTINAI PRALAIMĖJO beveik aštuonerius metus trukusį ginčą su Rusijos koncernu „Gazprom“ dėl maždaug 1,4 mlrd. eurų kompensacijos už per brangiai 2004–2012 metais pirktas rusiškas gamtines dujas. Pagrindinis šios ginčo iniciatorius buvo Žmonių partijos atstovas konservatorius A. Kubilius? Skelbiama, kad Lietuvai teisminiai procesai KAINAVO DAUGIAU NEGU 10 MILIJONŲ eurų ? Na nežinau , man panašu , kad noras pasirodyti "nenuilstančiais kovotojais " Lietuvai ir jos gyventojams kainuoja labai brangiai ..O kiek dar priteista už Gazpromo teisines išlaidas ? panaši suma ? O laimi kas , teisinės kontoros ? Nemanau , kad ponas konservatorius nesuvokė veiksmų efektyvumo , bet kai nereikia mokėti iš savos kišenės ....Su gazpromu jau pakariavome dabar 'sąjūdis prieš Astravą " ? O pedagogai , medikai , gaisrininkai ir kiti vėl galės streikuoti dėl mažų algų ? Nuo 2012 m ---- 8 metus teismai , sau algas po susimažinimo grąžino , o pensininkai ir kiti galėjo laukti ?

prašau , švieskitės dar :)

prašau , švieskitės dar :)  portretas
Lietuva skolinasi beveik penkis kartus brangiau nei Latvija [ Atgal į archyvą ] 2009-08-10

gal čia bus atsakymas ? :) prašau :))

gal čia bus atsakymas ? :) prašau :)) portretas
.......ir dėl NEVIEŠU BŪDU IŠLEISTŲ VYRIAUSYBĖS VERTYBINIŲ POPIERIŲ .

deja dabar dar tik klausimas - kodėl ? :))))

deja dabar dar tik klausimas - kodėl ? :))))  portretas
48 Seimo narių pasirašytame nutarimo projekte siūloma BFK suteikti laikinosios komisijos statusą, kad būtų atliktas parlamentinis tyrimas dėl „galimai padarytos DIDELIO MASTO ŽALOS VALSTYBEI “. Esą „2009-2012 m. galimai buvo padaryta didelė žala valstybei, nes Finansų ministerija skolinosi iš komercinių bankų už galimai nepagrįstai dideles palūkanas“. Komisija turėtų aiškintis ir dėl neviešu būdu išleistų Vyriausybės vertybinių popierių.-------Tirs, kodėl „Kubilius per krizę skolinosi per brangiai“

to :)))

to :))) portretas
Kad neatrodytumete kaip pletkininkas,gal galite numesti info,su skaiciukais,kiek konkreciai atiteko to asmeninio gerio Kubilui ir Simonytei? Aciu:)

Zbignevas

Zbignevas portretas
Vagys pinigus skolinasi. :)

šviečiamės :) tik metus ? :))) "patryjotai " :)))

šviečiamės  :) tik metus ? :))) "patryjotai " :))) portretas
Nacionalinis nutarimas 2009 spalio mėn. 29 d.( iš Respublikos ) dalis teksto ____-Ir dar nutarė Seimo, Vyriausybės bei valstybės institucijų darbuotojų armijai LAIKINAI iki 2010-ųjų pabaigos SUSIMAŽINTI ATLYGINIMUS (bet ne PRIEMOKAS už gerą darbą). Tačiau suplanuota, kad nuo 2011-ųjų pradžios daugumos visuomenės tarnų ALGOS GRĮŠ į senas vėžes, o dalies - net į gerokai platesnes. Didės. KADA pensijos, socialinės išmokos pasieks buvusį lygį - Nacionalinis nutarimas nutyli. Kaip nutyli ir tai, kad Vyriausybė kaip nors ketintų skatinti naujų darbo vietų kūrimą.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Energetikos ministerija ( LTU priešai ) , aferą bando prastumti kad padaryti didžiulę žalą Lietuvai . Prisidengdami bugtais tai dėl bedarbių regionuose .

Anonimas

Anonimas portretas
Už kiek milijonų dovanelių valstybės tarnautojai prisipirko per 10 metų ?

Nežinančiam dėl nusirėžtų Kubiliaus tūkstančių -2 :)

Nežinančiam  dėl nusirėžtų Kubiliaus tūkstančių -2 :) portretas
„DVIDEŠIMT KARTŲ KUBILIUS (premjeras Andrius Kubilius - BNS) GAUNA DAUGIAU NEGU VIDUTINIS PENSININKAS. Tegu jis 66 proc. susimažina atlyginimą. Jeigu jis dabar GAUNA 16 tūkst. litų, jam liktų tiek, kad jis dar galėtų laisvai pragyventi", - tvirtino Pagyvenusių žmonių asociacijos prezidiumo narys Aleksandras Bendinskas. „Jūsų dauguma čia nebuvo, kai aš jau dirbau, savo pensiją užsidirbau", - priekaištavo jis. V.Adamkui siūlė atsisakyti rentos - esą neturi stažo ------

Nežinančiam dėl nusirėžtų Kubiliaus tūkstančių -1 :)

Nežinančiam  dėl nusirėžtų Kubiliaus tūkstančių -1 :) portretas
Tik ar išgirdo dabar Žmonių partija besivadinantys konservatoriai ? Ar ne čia buvo skurdo pradžia ? __--2009-10-27 Pensininkai A.Kubiliui algą siūlo susimažinti 66 proc. Pensininkų atstovai ragina nepritarti Vyriausybės siūlymams nuo kitų metų mažinti visas pensijas. Išsakė siūlymus, kaip taupyti Pensininkai siūlė valdžios atstovams atsisakyti priedų, labiau susimažinti atlyginimus, įvesti progresinius mokesčius, nenaikinti konfiskuotų kontrabandinių prekių. Savo siūlymus, kaip sunkmečiu taupyti, pensininkai iš visos Lietuvos antradienį išsakė Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto nariams, prieš jiems apsisprendžiant, ar remti Vyriausybės siūlymą nuo kitų metų MAŽINTI VISAS PENSIJAS

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Vien per paskolą 7.8proc. , per 10 metų Lietuva prarado 2 milijardus eurų . O tai atsitiko nes valstybės tarnautojų mafiją priėmė skolų, dėl to kad mafijos dalis nesiėmė kitos mafijos kuri slepia mokesčius . O dabar dar šneka kad reiks daugiau skolintis , net jei dabar sutaupys , ir dėl to kad surenkama daugiau iš ekonominių nusikaltėlių . I dar jei šita gauja , apmokestino žmones nuo 90proc. pajamų . Arba valstybę valdo durniai, arba vagys .

Nauseda

Nauseda  portretas
Banditu lizdas tas seimas visa lietuva pardave

:)))

:))) portretas
Prisiminiau pavardę . Europarlamentarė ekonomistė Margarita Starkevičiūtė . Pagooglinkite ką ji sakė apie konservatorių valdžios skolinimąsi . Pradėkime mąstyti , o ne įtikėti į " vienintelius šventuosius neklystančius patryjotus " :))) Galimybių visada yra , jei nori dirbti savo šaliai . Žinoma sudėtingiau , jei nuo " skolinimosi " turi likti ir asmeniniam gėriui :)

O pats kur gyveni , kad

O pats kur gyveni , kad  portretas
taip mažai žinai ? Viešai per TV kalbėjo ponia buvusi europarlamentarė , pavardę dabar primiršau, kuri sakė jog buvo galimybė pasiskolinti kitomis sąlygomis . Europarlamentarė buvo Lietuvoje , bet jos mūsų buhalteriai net nepriėmė ? Nežinote ? Panašu nežinote , kad socdemų valdžia ( Kirkilo ) seime dirbo MAŽUMOJE , t.y. be KONSERVATORIŲ PRITARIMO , negalėjo net cento išleisti - nugyventi ? Kiek galima klaidžioti nežinioje ? :))) Vien tikėjimas ekonomikoje negelbsti :)

opa

opa portretas
Tai sakot ekonomika auga?

bet tai zmoniu bukumas

bet tai zmoniu bukumas portretas
Lygina to meto skolinimosi galimybes su dabartine. Ar jus tikrai nesuvokiat,kad tada musu valstybe,pries ateinant koncervatoriams stovejo ant bankroto slenkscio,kad sosdemu,darbo patijos ir tvarkieciu sutvei nujojus Lietuva nelabai kas isvis norejo skolinti.Ar kas nors atsimena ,kad Kubilius ir visa viriausybe tada sau susimazino algas ir ne desimtim litu,bet tukstanciais.Ar kada buvo dar kitas toks premjeras kuris sau susimazintu alga?Dabar visi mandri,kai pasaulio ekonomika klesti.

Glaveckas senas liberalas ?

Glaveckas senas liberalas ?  portretas
Klaipėdos valdžia seniai liberali ir ponas stebisi kodėl išleido 0,5 milijono tramvajaus studijoms ? Rimtai ? :) Liberalai panašu tikrai greitai statytų laiptus į dangų :) Čia ne " valstiečiai " realiai skaičiuojantys skolas :))))

Apgailėtinas režimas valdo valstybę

Apgailėtinas režimas valdo valstybę portretas
JAV vzsalams ir batlaižiams reikia garsiau loti ant Rusijos, gal tada ES skirs daugiau pašalpų.

O koks padorumas Kaziui suvalkiečiui leido

O koks padorumas  Kaziui suvalkiečiui leido  portretas
suteikė teisę spręsti " kas yra padorus , o kas apmokamas kremlinis " ? Matėte kaip moka ar " padoriai patryjotiškai pletkinate " ir bandote paniekint i kitus ? O gal nežinote kokią sumą ir už kokius % mus praskolino buvę valdžioje ? O gal žinote kodėl mums IŠNUOMOJO tokį didelį dujų laivą ? O gal žinote kodėl turime mokėti didžiulę nuomą ? Mano galva tai žino visi PADORŪS lietuvaičiai , o praskolinti gali tik tie , kurie nori Lietuvos išnykimo . Mano tokia nuomonė apie padorius .

Kokie blogi tie gandragalviai

Kokie blogi tie gandragalviai portretas
Ir skolinasi pigiai ir neperveda pasiskolintu lesu i Bermudu trikampi.... Konservatoriams susidejus su Vktariuku ir Paksu, MGB palaimunus, teks uzimti telegrafa ir Smolni, tada visus ukininkus isbuozins ir istrems Sibiro meskas serti...

taigi

taigi portretas
Ajajai kokie blogi valstiečiai - žalieji, skolinasi ir dar PIGIAI ir tik būtiniausiems poreikiams, ne taip kaip priklauso "patriotams" konserwuotiems - kuo brangiau ir kuo daugiau , kad užtektų visiems į kišenes...

O kaip norėtumėte ?

O kaip norėtumėte ? portretas
Kad skolintusi brangiai ? Taip kaip paskolino Kubilius , Šimonytė ? Taigi dabar ir bando " užkamšyti " skyles buvusių skolintojų ? Skolas reikia ir reikės grąžinti ...ar buvusiems valdžioje dzin ? Praskolinta valstybė na ir tegul , svarbu jų kišenės pilnos ? Manau skolos nubyra ? :) Štai ir liberalusis Masiulis ėmė paskolą ? :))) Gana tų liberalių " ekonomistų " per 30 m .Laiikas leisti LIETUVAI suklestėti .

NA NA

NA NA portretas
landsberginiai pasikeisdami su brazauskiniais su grybauskaite priešakyje praskolino Lietuvą ir sužlugdė Lietuvos ekonomiką su masiulio piramide ,tai kas be lieka valstiečiams ,-----------NATO reikalauja didinti ginkluotei 2 procentus ,kai valstiečiai atėjo į valdžią visi suskubo streikuoti ,lyg valstiečiai gavo premiją iš landsberginių gaujos ,taip kad žiūrim ką turim ,reikia sustabdyti landsberginių gaujos tolimesnius grobstymus ,per vamzdžius ,per kaminus , per kariuomenės ginkluotė ,ir ttt ,uždaryti landsberginių šėryklas ,,,sėkmės valstiečiams ,daug priviso vilkų ,,,,

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bus ką vogti

nesąmonė

nesąmonė portretas
, kaip gali skolintis? Taigi "praskolyjo lietuvėlę" tik kubylius. Socdemai, kolxoznykai tai tik skolas mažina, atidavinėja ir nesiskolina :)

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Geras straipsnis, daug įdomios statistikos, nesenstančio ekonomisto Kęstučio atsakymai, bet komentarų straipsniui nėra. Jau senai pastebiu, kad į "Kauno dienos" komentarų portalą susibūrę apmokami kremliniai, ir čia normaliems žmonėms nėra ką veikti.

Anonimas

Anonimas portretas
GEREWJA PIPIEC !!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDD

Kur š.Onytė? \\\\\.../////

Kur š.Onytė?  \\\\\...///// portretas
su gryb"Ošenka,---jos tai SUGEBA po 10 proc.palūkanomis "pasiskolint".

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Bekit kol kas galit iš būsimo ruskiu bulvių lauko, čia vapše nieko neliks , bus pabėgėlių sojuzo bazė, sąvartynas... Nes bus paskolint viskas... Jau daba LT sėdi mynuse, bet seime tyly šyknas suglaude... Už ką jie pastatys IAE atominio šūdo ilgalaike saugykla, kuriam mieste???? O reikės gal 40MLRD euro.... EuroSOjūzas tai tiek neduos.... Būsimą ūbagu salis

puskinas

puskinas portretas
skolinasi ir pavagia juk teisybe yra tarp koju isdygus

lovys

lovys portretas
liko iki rinkimu bet jauciu ir po rinkimu bus nesamone nes lovys sotus ir nuo jo nieks nesitrauks

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Dabar už kotleto suvalgymą, ministras kalamas prie kryžiaus. Pamenu kai vakarieniavome, su pakviestu į buvusį "Villonos" viešbutį, K.Glavecku, tam už pavakarieniavimą dar ir galimai primokėjo pora dešimčių tūkstančių? Va tai buvo laikai. Mokėjusieji vis tunka ir tunka. Mano tel. 8 662 33770.

Galerijos

Daugiau straipsnių