Quantcast

Valdantieji atsisako 20 km atstumo, statant atliekų deginimo jėgaines

Grįžti į straipsnį

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Statyti reikia nebūtinai lietuviškas,bet tas kurias stato,valymo įrenginius montuoja sąžiningi verslininkai,o ne aferistų pasamdyti aferistai,kuriems nusispjaut kiek lietuvių išmirs dėl jų eksploatuojamų,dėl pelno,o ne humaniškų tikslų jėgainių.O šiaip,tai jau daugiau nei 10 metų esame durninami tų pačių veikėjų.Galiu ir pavardes tų kurie mus mulkino ir jau dešmtmečius sėdi seime ir mulkina su pasisekimu toliau.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekada valstiečių netikėsiu,nes patentuoti melagiai,vagys,išnuodys mus visus.

Rasa

Rasa portretas
Taip,20 km.nebeisgelbes tikrai, stabdyti jas reikia ir statyti pacias svariausias ,kurios jau lietuviu yra sukurtos.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Idiotzmas tie 20 km.Ką nesukvėpuosim,tą suvalgysim su vaisiaiss,javais,daržovėmis.Kaip rašoma vaistų instrukcijose,suvartosime per burną.

Gediminas

Gediminas portretas
Mes netikime visais taip patikinimais, kad ,,viskas bus gerai'', ,,bus geri filtrai'', ,,žmonių sveikatai ir aplinkai niekas negrės''. Manau, ir Vilniaus ,,Senovės'' medicinių atliekų deginimo gamyklos (kai ją atidarinėjo irgi žadėjo, kaip ,,viskas bus gerai'' ir kitos šalies projektų istorijos liudija apie skandalus ir pažeidimus (nes toks mentalitetas mūsų šalyje) o tarša yra sudėtingas dalykas, kurios pats asmeniškai žmogus neturėdamas reikiamos įrangos ir laboratorijos negali patikrinti, o institucijų pateikiamais duomenimis pasitikėti irgi abejotina, ypač jei nėra tiesioginės (on line) taršos duomenų transliacijos Siūlau pasidomėti ,,Senovės'' medicininių atliekų deginimo gamyklos, kuri irgi buvo šalia Lazdynų istorija, po šios gamyklos pažeidimų su su gyventojais siekiau uždaryti šią gamyklą, kas ir buvo pasiekta

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jūs nešnekėkit,kas yra kitose šalyse.Ten visai kitas požiūris.Lietuvoje bus taupoma filtrams,atliekos bus nerūšiuojamos,kūrens beleką ir belekaip,taip kad dvėsim visi,o mūsų vaikai sirgs visokiom ligom.Tai pasirodys tik po eilės metų,taip kad dabar tikėkit tuom,ką sako valdžiažmogiai.

...

... portretas
Asbesto stogai irgi nesmirda, BET - pasirodo - KENKIA.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Žinočiai,žinočiai.Dar 1971-ais metais buvau lauko kavinėje,pastatytoje ant Kanarų salos miesto Santa-Kruz de Tenerfė valymo įrengimų,buvau daug kartų ligi 1986 metų,nei kvapelio,nei dūmelio,nei ko nors žyminčio,kad tai miesto nuotekų valymo įrenginiai,o tik aplink gėlynai,palmės ir daugybė laisvalaikį leidžiančių,besišypsančių miestelėnų.

„Fortum Heat Lietuva“. Pastaroji jau degina atliekas

„Fortum Heat Lietuva“. Pastaroji jau degina atliekas  portretas
Klaipėdoje, žmonių panosėje.

KAIMYNAS

KAIMYNAS portretas
cia Lietuva ir neaisku kaip pastatis nes kur neturi smirdeti visur smirda o valdininkai tik skescioja rankomis ir nesupranta kodel taip atsitiko

Galvokime

Galvokime portretas
Ką reikia šildyti,- laukus ar butus.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pasipiktinusiai.Nesipiktink,kad Ramūniukas pabijojo mokėti milijoninius nuostolius dėl staybos sutarties sulaužymo.O šiaip esi buka rėksnė,be smegenų.Kopenhagoje(jeigu mėklini kas tai per daiktas)Atliekų deginimo įmonės jau dešimtmečius stovi miesto ribose.

Anonimas

Anonimas portretas
kiaules

pasipiktinusi

pasipiktinusi portretas
Visiems aišku, kad tokia kaimynystė baisus nuodas, tik tiems kas nori prasukti šitą bizniuką viskas liuks - gi nepavojinga. Reikėtų tų darbščiųjų statytojų ir baisiai susirūpinusių atliekų deginimu paklausti: o ar nenorėtų šalia savo namų pasistatyti???? Gi filtrai labai geri ir splinkos neterš...

Vaidas

Vaidas portretas
Va cia tai isvis prasilenkiama su logika ,kokia prasme isvis tada buvo sita istatyma priimineti...

Gediminas

Gediminas portretas
Manau, valdantieji neatsakingai elgiasi, tai kam reikėjo tiek kovoti už priimtą įstatymą, todėl ir nepasitikiu ,,valstiečiais'' ir jų politika.

Sudai

Sudai portretas
tada tie valdantieji.

Galerijos

Daugiau straipsnių