Quantcast

V. Vasiliauskui neaišku, koks bus siūlomas banko turto mokestis

Grįžti į straipsnį

Turto vertintojas vasiliaskui

Turto vertintojas vasiliaskui portretas
Už tave turite, cento neduočiau....

>...

>... portretas
sakote teisybę. Ale-bet-tačiau tai tik utopija. Užsienio rykliai Es jur.asmenyje, tikrai neleis kažkokiai tai nykštukinei valstybėlei būti savarankiškai ir finasine prasme turėti savo valstybinius bankus.Aišku kap dieną kad karvutė (Lietuva) duodanti kad ir mažą, bet nuolatinę auksinę čiurkšlę, yra labai reikalinga užsienio bankams. Nurimkit - Lietuvos bankas (o ne šitas juokingas, su Vasiliausku..:D) nužudytas galutinai ir tikrai greit neprisikels

Pareiškimas:

Pareiškimas: portretas
vasiliauskai, esu pasipiktinęs tavo pirmininkaujamos Lietuvos banko tarybos darbu. Nematau, kad ji dirbtų Tautai-matau tik kad ji yra neveikli ir neįgali, kai liečiamos tokios sritys kaip Lietuvos viešojo sektoriaus interesai, piktybinis užsienio bankų savivaliavimas ir visiškas lietuvių nesaugumas sprendžiant Skandinavijos(ar kitų) bankų darbą Lietuvos žmonių atžvilgiu.

beda

beda portretas
jei nieko nezino tegu klausia tetos pasodinusios kurkuli i sia kede bet bijo kad ismes ji kaip muse is barsciu

...

... portretas
CHE: "tai yra akivaizdus kanalas mokesčio pavertimui į papildomas palūkanas paskoloms arba dar labiau mažesnes palūkanas už indėlius" - tai kad jūs taip darot ir be JOKIŲ mokesčių, taip kad: "Nereikia mūsų gąsdint, tai mus tik paskatins paskubinti valstybinio komercinio banko įsteigimą!".

diedukas

diedukas portretas
noreciau inesti i Lietuvos banka 13eurus,gal ir daugiau kur kreiptis pone valdytojau 'banko' i kuri Lietuviska banka .... ... ?

Galerijos

Daugiau straipsnių