Quantcast

V. Blinkevičiūtė automobilių taršos mokestį prilygina turto mokesčiui: susimoki, ir toliau terši

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai kad dabar renkamas ir planuojamas ,,taršos,, mokestis nieko bendro su tarša neturi, juk terše tai sudeginti degalai o ne automobilis, kodėl planuojama kad vienodai mokės tie kurie su tokiu pačiu automobiliu per metus pravažiuoja 5000 km ir tie kurie 50000 km kur logika? Dabar ir taip pirkdami degalus sumokame akcizo mokesti ir dar nuo akcizo mokesčio PVM mokestį, tai jį ir verta panaudoti kaip taršos mokestį.

WC

WC portretas
Kaip nesuprantat, landzbergiu sunaujai juk reikia LOVI papildyti ir kur kitaip vogsi....?

OB

OB portretas
O tai koks siūlymas??? Faktas, kad teršiantys automobiliai turi būti apmokestinti. Nesvarbu, ar tu pensininkas ir kartą per metus važiuoji, ar verslininkas su senu Passtu, turi mokėti už nuodijimą. Vokietijoje pilni keliai tipi Opel Corsa ar panašių. Nes važiuoti maršrutu darbas - namai nebūtinas 20 metų senumo džipas Volvo

sitas

sitas portretas
mokestis yra diskriminacinis,todel,kad nemokes tie kuriu automobils nevirsys 130 o kuriu virsys tai jau mokes ne nuo 130 o nuo nulio taip iseina kad as sumokesiu dar ir uz ta kuris nemokes,pavz jei automobilio 220co tai as uz tuos 220 ir turesiu moket o kodel neskaiciuoja nuo 130 tada as tureciau moket tik uz 90

sauna

sauna portretas
tie kvailiai nepagalvoja kiek atmosferos uztersiama pagaminti tiems netarsiems automobilams baterijas,ir dar utilizacija kiek uztersia.

nesupratau

nesupratau portretas
tai kad dabar zmones turi ne po viena automobili seimoje, tai tegu ir moka uz oro tersima, nes dauguma tu automobiliu seni ir atvaryti perpardavinetoju is uzsienio savartynu, o po kelis namus tai dar ne visi tokie turtingi kaip ponai valdzioje, tai kodel jie turi irgi moketi kad dar kazkur tai gyvena, kaip jie ora gadina, iskve3pdami ar isleisdami per s......

susimoki

susimoki portretas
ir seri anuko nelegalus...

antanas

antanas portretas
k0kia protinga merdaitė

Juozas

Juozas  portretas
Jei pensininkas su taršiu automobiliu nuvažiuoja pora ar trejetą tūkstančių km.per metus,o tuo tarpu koks nors jaunuolis su savo netaršiu automobilu nuvažiuoja dešimteriopai didesnį atstumą,tai koks automobilis labiau teršia aplinką-taršus,ar netaršus.?

looser

looser portretas
Gentviliukas susimovė. Nebus priimtas naujas Gentviliuko mokestis ir po tokių nesamonių darymo nebus išrinktas į kitą seimą

Kęstas

Kęstas portretas
„2018 m. JAV sugriežtinus technologijų eksportą į Kiniją, prezidentas Xi Jinpingas įžūliai pažadėjo Kiniją paversti būsimu pasaulio inovacijų ir pramonės centru. Jo plano raktas buvo Elonas Muskas, pagrindinis elektromobilių populiarintojas. Pasak pareigūnų, dalyvaujančių politikos formavimo veikloje, ponas Xi laikė Pietų Afrikoje gimusį verslininką technologijų utopijų kūrėju, neturinčiu politinės ištikimybės jokiai šaliai, o jo Tesla Inc. ponas Xi matė, kaip smaigalį, galintį paversti Kiniją galinga naujos energijos srityje. Kur šioje istorijoje Landsbergio vieta? Turime mes vieną tokį žmogų, klaidžiojantį po Vilnių ir galvojantį, kad jis yra Napoleonas Pirmasis. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Palinkėjimas

Palinkėjimas  portretas
Blinkevičiūtė tarsi višta, kuri nesupranta, kad gentviliuko mokestis tai kirvis LT mažų miestelių ekonomikai. Lietuva bus papjauta to kvailo ir neteisingo mokesčio. Blinkevičiute, gink Lietuvą nuo to mokesčio. Sukelk revoliuciją Vilniuje, jei nori sugrįžti į didžiąją politiką kaip žmonių partija. Kitaip neplauk mums smegenų, nes mes tavęs nesuprasime.

Ekologas \\\\\...//////

Ekologas  \\\\\...////// portretas
Didžiausia Pasaukio tarša,tai lietuvos koncervai,socdemai,lybe'Rąstai.(ne)'laisvės' partija,lianbogizmas.---Lianzborgizmas nesusimoka,o teršia Lietuvą apie 200 metų.

ko

ko portretas
noret is socberg saikos kuri ipareigota ivest fasistyne diktatura /runkeliams/ pagal /patrio arhyni/ metoda======

Galerijos

Daugiau straipsnių