Quantcast

Užimtumo tarnybos ir LVK ginče dėl reputacijos pažeidimo – taikus susitarimas

  • Teksto dydis:

Užimtumo tarnyba ir Lietuvos verslo konfederacija (LVK) taikiai išsprendė ginčą dėl LVK ir jos prezidento Valdo Sutkaus garbės, orumo ir dalykinės reputacijos pažeidimo.

Šis taikos susitarimas bus perduotas teismui siekiant nutraukti prieš metus prasidėjusį tarpusavio teisminį ginčą, pranešė Užimtumo tarnyba.

Anot tarnybos, pagal taikos sutartį LVK atsisakė reikalavimo, kad Užimtumo tarnybos direktorė Ligita Valalytė paneigtų viešą pasisakymą dėl sulauktų grasinimų ir neturtinės žalos atlyginimo. Savo ruožtu L. Valalytė sutiko ištrinti jos skelbtą įrašą socialiniuose tinkluose ir kreiptis į portalus delfi.lt ir 15min.lt, kad jie pašalintų dalį jos komentaro.

Portalas 15min.lt pernai rašė, kad L. Valalytė yra sakiusi, jog LVK atstovai nurodinėjo derinti viešųjų pirkimų sąlygas bei Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitetui raštu išdėstė reikalavimą Darbo biržos projektų administravimą ir lėšas perduoti konfederacijai. Ji teigė iš LVK sulaukusi ir reikalavimo surasti milijoną jų projektams, jeigu ji ir toliau norinti dirbti direktore.

15min.lt taip pat skelbė, kad V. Sutkaus grasinimų sulaukė ir Telecentro vadovas Remigijus Šeris. Jis patvirtino sulaukęs V. Sutkaus užuominų, kad „visko gali pasitaikyti“, jei esą jis nebalsuos už V. Sutkų konfederacijos vadovo rinkimuose.

Pats V. Sutkus teigė, kad L. Valalytės atžvilgiu nebuvo jokių grasinimų, o teiginiai kad grasinimų sulaukė ir R. Šeris yra nepagrįsti, nes jis nebuvo išrinktas į prezidiumą, kuris ir renka prezidentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas

Tadas portretas
Oho , susitarė ,kad už 50k ištrins kelis komentarus tai matyt tie komentarai buvo labai taiklūs apie poną suktų. Samdykite mane ponas suktau , galiu už 30k nu ne už 20k per mėnesį , skidkę duosiu , jums komentarus trinti . Viskas bus spaudoje apie jus tik gerai ir geriausiai . Nesuprantami dalykai kuo žmonės užsiėma.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių