Quantcast

VMVT suklydo ir atsiprašo: nesaugi mėsa vartotojų nepasiekė

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) Viešųjų ryšių skyriaus vedėja Jurgita Savickaitė teigia, kad nesaugi paukštienos produkcija vartotojų nepasiekė, o VMVT skelbiant šią informaciją įsivėlė klaida. Dėl jos nukentėjo ŽŪB „Nematekas“ reputacija.

„VMVT atsiprašo už įvykusią techninę klaidą skelbiant informaciją, kadangi atlikus tyrimą nustatyta, kad minėta partija mechaniškai atskirtos paukštienos į rinką nepateko, vežėjo buvo nukreipta terminiam perdirbimui ir nesaugi produkcija vartotojų nepasiekė“, – Eltai sakė J. Savickaitė.

VMVT vėliau išplatino pranešimą, kad „Pranešimų apie nesaugius maisto, su maistu besiliečiančius produktus ir pašarus suvestinės 2020 m. vasario 13 d. pranešime dėl šaldytoje vištienoje iš Lenkijos nustatytų patogeninių mikroorganizmų įsivėlė techninė klaida. Atlikus tyrimą nustatyta, kad minėtas produktas į rinką nepateko ir vartotojų nepasiekė, jis buvo nukreiptas terminiam perdirbimui“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liepa

Liepa portretas
Dėl pinigų visi iš proto išėjo! Nieko švento neliko! Nėra žodžių....

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tai kaip cia yra? Uztersta mesa buvo bet gerai patepe euriuku ir tipo klaidinga info gavos. Nu tikri saunuolei sio straipsnio autorei

Blabla

Blabla portretas
O kiek reikia paduot, kad ji vėl būtų netinkama maistui? :))))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių