Quantcast

Už energijos taupymą – 50 tūkst. eurų prizas?

Grįžti į straipsnį

Linas

Linas portretas
Direktoriau, o ar paskaičiavote kiek kainuoja elektra kai visą dieną žmogus dirba iš namų? Ar paskaičiavote kiek kainuoja IT įrenginių nusidėvėjimas? Įvertinote ar žmogus turi sąlygas dirbti iš namų? Aiškina mat, kad nekainuoja kelionė, paprastesnis maitinimas. Namuose nereikia maitintis, ar ką? Tą patį maistą žmogus atsineša iš namų į darbą. O kelionės tai tarkime autobusu, nusiperka mėnesio bilietą, kuris kiek mačiau kainuoja Vilniuje 29 eurai ir važinėja kiek jam reikia. Žmogus bet kokiu atveju jį pirks, į parduotuvę ar dar kur vis tiek reikia nuvažiuoti. Teisiniu požiūriu yra neteisėta darbuotoją varyti į nuotolinį darbą, tam, kad įmonė sutaupytų darbuotojų sąskaitą. Turėtų čia išaiškinimą pateikti KT.

senis

senis portretas
kaip ten bebūtu visos valstybinės įstaigos sėdi ant mokesčių mokėtoju pečių o taip pat ir elektros tinklai visas ju turtas yra visos lietuvos žmonių.

Baikite

Baikite portretas
diskredituoti taupymo savoka! Taupymas yra kaupimas,kada turi atliekama pinigu suma ir "dedi i kojine". O kai truksta,nes neturi is ko - yra skurdas,ubagavimas,nepriteklius. Tiesig,gyvenimo kokybes krachas,o ne joks taupymas!

nu

nu portretas
tai tik parodo, kad anksciau valstybines istaigos visus resursus svaiste i kaire ir desine be jokos atsakomybes. Uz tai jos turi sulaukti ne pagyru o baudu, kad ne viena desimtmeti uzsieme svaistymu.

Rurikas

Rurikas portretas
Taupau elektra, todel vietoj ziebtuvelio nauduoju degtukus. Miliardus jau sutaupiau.

pensininkė

pensininkė portretas
darbas iš namų, elektrą taupo įmonė o darbuotojas namuose naudoja elektrą darbo reikalams įdomu ar nors viena įmonė dengia darbuotojui elektros sąnaudas

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Taupymas gerai.Bet čia tik centai lyginant su efektyviu darbu ir turto panaudojimu.Kvepia dantų užkalbėjimu. Apie milijonus reikia kallbėti, kur jie?

Tomas

Tomas portretas
Kazkokia apgaule, pernai buvo korona, todel visi dirbo nuotoliniu, plius elektra ir siluma buvo pigi, o dabar visi dirba kaip iprasta ir viskas pabrango vos 5 kart, tai kaip cia imanoma sutaupyti? Cia tik vienas variantas: visi darbuotojai buvo Atleisti is darbo, o istaigos uzdarytos, arba bankrotavo. Tai kur cia dziaugi naujena?

Galerijos

Daugiau straipsnių