Quantcast

Antsvorio turinčios moterys uždirba mažiau?

Grįžti į straipsnį

Erika

Erika  portretas
Ten kur reikalinga gera išvaizda apkūniu nedarbina. Bet yra daug darbų kur nepriekaištinga išvaizda nereikalinga, o tokie darbai būna geriau apmokami. Jai žmogus turi gerą kvalifikaciją ir daug patirties tai ir atlyginimo jam darbdavys negailes

mh

mh portretas
Swed banko ekonomiste užmiršo ar pasigėdino pasakyti kad dėl to kad kai kurios moterys yra apkūnios kalti yra vyrai. O šiaip kaip ji dar dirba tokioje kompanijoje kaip bankas su tokia stereotipine mąstysena iškeliant klausymą apie moterų skirstimą i storas ir kudas??? Jei bankas butu socialiai atsakinga įmonė jau senai turėjo ja pašalinti iš darbo už moterų diskreditacija dėl kūno ypatumų. Galima daryti prielaida kad šiai specialistei sekantis jaudinantis klausimas bus kodėl didžiapapės yra paklausesnes nei plokščiakrūtės. Keisti tie mūsų bankai, vienai bankininkei aktualu ir skausminga kad moterys diskriminuojamos dėl vaiko atostogų , kitai nemalonu dėl moterų apkūnumu. O kada jos dirba? Kai bankuose dirbančiųjų sudaro daugiau nei 80 procentu moterų supranti kad plepalai yra darbo pagrindas.

Nesuprantu...

Nesuprantu... portretas
Tai iš kur tas antsvoris, jei jos uždirba mažiau? Ir dar su dabartinėmis maisto kainomis... Iš oro juk netunkama!

Na, su kaulėtomis kojomis ir plokščias pasturgaluais irgi lū

Na, su kaulėtomis kojomis ir plokščias pasturgaluais irgi lū portretas
Kai itin liesos, tokios su degtukų pavidalo kojomis, su plokščias kaulėtais pasturgaliais, dar labiau niekam nereikalingos.

Anonimas

Anonimas portretas
blogai juda ir uždyrba mažiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių