Quantcast

Trišalė taryba MMA didinimą vėl svarstys gavusi ekonomines prognozes

Grįžti į straipsnį

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
padidinti atlyginimus = įgyti perkamąją galią ką pirkti? Socialinė ramybė? Neteisingas skaičiavimas

AS

AS portretas
Na, jeigu darbdavys negali samdyti daug pigių darbuotojų, tai logiška būtų investuoti į procedūrų automatizavimą ir tada reiks mažiau, bet kokybiškų darbuotojų - teks jiems mokėti, bet tai apsimoka labiau nei saugoti atsilikusią struktūrą ir krūvelę nežinia kokių "darbuotojų". Darbdavys irgi turi tobulėti, ne tik darbuotojas, o neįperkama masė yra labai geras spyris į minkštąją - nori išlikti, tai tobulėk. Tad labai gerai, kad didins MMA, nes darbdavį vers tobulėti, nelengva bus tik Ruginienės protege - jie neberas darbo, jeigu nedidins kvalifikacijos, na bet pavegetuos iš pašalpų. Vnž., išliks stipriausi ir aktyviausi, nebijantys pabūti diskomfoto zonoje, na kaip visada buvo nuo amžių amžinųjų...

Musiet

Musiet portretas
Darbdavys rašė Prakeiktiem kapitalistam visada blogai visada trūksta pinigų vargšai nabagai parsivezkit negrų tegu Jum dirba!!!! P.s.netgi negrai uztoki atligi nedirbs Kiaules !

Pendemija. Ekonomika žlugus. Koks gali būti MMA didinimas?

Pendemija. Ekonomika žlugus. Koks gali būti MMA didinimas? portretas
Bent jau kelis ateinančius metus neturėtu didint MMA, nes atėjo krizė ne tik ekonomikai, bet ir finansų. Iš kur darbdaviai paims pinigų algų didinimui, tegu džiaugesi kad dar darbo vietas kaip kurie darbdaviai išsaugojo. O tą durnė Ruginienė ar bent kiek masto, jinai tik loja ir loja savo, reikia kelt , reikia kelt, o iš kur pinigų paimt ypač šiais sunkiais laikais , kai ir taip viskas buvo numire 3 mėn per karantiną, ir dar neaišku ar ir vėl nuo rudens ar nebus įvestas karantinas. Ruginienė tegu slepesi po pernykščiais lapais , o ne loja, šiuo sunkiu laikotarpiu.

Galerijos

Daugiau straipsnių